VILEDA DuActiva partvis nyéllel (148071) F25354
VILEDA DuActiva partvis nyéllel (148071) F25354 VILEDA DuActiva partvis nyéllel (148071) F25354 VILEDA DuActiva partvis nyéllel (148071) F25354 VILEDA DuActiva partvis nyéllel (148071) F25354 VILEDA DuActiva partvis nyéllel (148071) F25354 VILEDA DuActiva partvis nyéllel (148071) F25354 VILEDA DuActiva partvis nyéllel (148071) F25354

VILEDA DuActiva partvis nyéllel (148071) F25354

A Vileda Duactiva speciális szálainak és a porfogó habszivacs résznek köszönhetően képes összegyűjteni mindenféle port, szennyeződést, szőrszálat és koszdarabkákat mind sima, mind egyenetlen... további információ »


Márka: VILEDA
Cikkszám: 148071

Leírás

A Vileda Duactiva speciális szálainak és a porfogó habszivacs résznek köszönhetően képes összegyűjteni mindenféle port, szennyeződést, szőrszálat és koszdarabkákat mind sima, mind egyenetlen felületekről úgy, hogy közben nem veri fel a port.


Szeretné alaposan portalanítani otthonát a porszemcsék szétszórása helyett? A porfogó partvis habszivacs része úgy van kialakítva, hogy hatékonyan felszedje a legfinomabb porszemcséket is. A Vileda intelligens tervezésű porfogó partvisa két funkciót egyesít magában, így optimális takarítást biztosít egyetlen seprés során. A keményebb rész összegyűjti a koszt, a nagyobb szennyeződéseket, valamint a saját és a házi kedvencek által elhullatott szőrszálakat, mind sima, mind egyenetlen felületekről. A szivacsos rész összegyűjti a finom port, emellett megakadályozza a por felkavarását a padlóról. Ez garantálja a PVC-, a fa-, valamint a kő- és csempepadló hatékony felseprését, mivel a teljes partvisfelület mindkét irányban használva van. Azért, hogy a legkisebb sarkokat és a szűk helyeket is jól ki lehessen takarítani, továbbfejlesztettük a Duactiva partvisfejet. Az erősebb szálak - amelyek vége már érdesített -, a karcsú partvisfej lehetővé teszi a rejtett sarkok könnyű elérését a szekrények mögött és a kanapék alatt. Az allergiások számára fontos, hogy a hálószoba tiszta és pormentes legyen. A Vileda Duactiva partvis porfogó, és porzásgátló csíkjának köszönhetően, összeszedi az összes finom port a padlóról. A habszivacs csík levehető, és vízzel leöblíthető, könnyen megtisztítható az összegyűjtött portól A bútorok, falak és ajtók seprés közbeni védelme érdekében, a porfogó partvis fején egy gumiperem található, emiatt nem karcolja meg, és nem károsítja a tisztítandó felületeket. Az otthoni seprés még soha nem volt ilyen könnyű és alapos, mint a Vileda Duactiva porfogó partvissal. Használja ki az alkalmat, és vásárolja meg most ezt az okos takarítóeszközt!


Jellemzők:
• Kétfunkciós partvis - A Duactiva porfogó partvis ötvözi a lágy habszivacsréteget az erős műszálakkal, így az összes szennyeződést egyetlen söpréssel összegyűjti, és alapos tisztítást eredményez.
• Porfogó - A Vileda Duactiva partvisnak a szálak mellett van egy habszivacs része is, amely összegyűjti a port a sima felületekről, emellett akadályt is képez a por ellen.


Műszaki adatok:
• Fejméret: 35 x 5 cm
• Nyélhossz: 130 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu