VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935
VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935 VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935 VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935 VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935 VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935 VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935 VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935 VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935 VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935

VILEDA Steam Plus XXL gőztisztító 168935

Kedvezmény -54%
A Vileda Steam Plus XXL a tökéletes higiénikus megoldás a padló tisztítására. Ha nagyobb felületeket szeretne tisztítani, ez a gőztisztító tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. A Vileda Ste... további információ »

31 972 Ft

70 242 Ft
Raktáron több, mint 10 db 

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: VILEDA
Garancia: 2 év
Cikkszám: 168936
Súly: 3,00 kg

Szállítási információk

  • GLS XXL: 4 390 Ft várható kézbesítés 04.18. - 04.19.
  • Geis: 1 560 Ft

Leírás

A Vileda Steam Plus XXL a tökéletes higiénikus megoldás a padló tisztítására. Ha nagyobb felületeket szeretne tisztítani, ez a gőztisztító tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.


A Vileda Steam Plus XXL- el egyszerűen és higiénikusan tisztíthatja meg még a nagyobb felületeket is otthonában. 40 cm-es szélességének köszönhetően fantasztikus területlefedettséget biztosít. Ugyanakkor a levehető fogantyújának köszönhetően könnyen tárolható kis helyeken, akár egy szekrényben is.


Gyorsan és higiénikusan szeretné megtisztítani padlóját? A Vileda Steam Plus XXL másodpercek alatt felmelegszik, és eltávolítja a szennyeződéseket, a kiömlött folyadékot, sőt, még elpusztítja a baktériumok és a vírusok 99,9%-át is. Ez az ideális megoldás a higiénikus takarításhoz – a tökéletes, gyors és könnyű eszköz a padlók alapos tisztításához minimális erőfeszítéssel.

Új design. Új fogantyú. Gyorsabb felmelegedés.
Az új Vileda Steam Plus XXL gőzfelmosó a gőz erejével, vegyszerek használata nélkül pusztítja el a baktériumok és a vírusok 99,9%-át.


Mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik. Átmenne a másik szobába takarítani? Csak húzza ki a csatlakozót, majd csatlakoztassa újra. Az új hőmérsékletérzékelő rendszerének köszönhetően a Vileda Steam Plus XXL azonnal bevethető lesz.


Könnyű felépítésű, és könnyen forgatható fejjel rendelkezik. Mindig kéznél van és nagyon könnyen használható, miközben 40 cm-es széles fejével hatékonyan fedi le a felületeket.
Kisebb megoldásra van szüksége? Ez esetben keresse Vileda Steam Plus gőztisztítónkat.


A Steam Plus XXL gőztisztító három, előre beállított, különböző típusú padlókhoz ideális konfigurációt kínál. Válasszon a kényes padlókhoz, így a fához való minimális gőzszint, a csempékhez való maximális gőzszint és a szőnyeg felfrissítését szolgáló szőnyeg funkció közül.


Jellemzők:
• Higiénikus tisztítás - A Vileda Steam Plus XXL a baktériumok és vírusok 99,9%-át* könnyedén eltávolítja. A 40 cm széles gőztisztító ideális nagyobb felületű kemény padlók tisztítására, ha tökéletes eredményre vágyik.
• Szőnyegek tisztítása - Ez a gőztisztító különféle felületeket tisztít meg otthonában, hogy baktériummentes környezetet biztosítson Önnek és családjának. Használja a szőnyegkiegészítőjét a szőnyegei felfrissítésére.
• Könnyen tárolható - Csak azért, mert az új XXL gőztisztító nagyobb méretű, nem jelenti azt, hogy nehéz lenne elrakni. Egyszerűen távolítsa el a fogantyút és tárolja egy kis szekrényben.
• Gyors felmelegedés - Mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, és nem kell a másik szobában újramelegíteni.
• Vízszint - Vízszint jelző ablakkal rendelkezik, melynek segítségével könnyen ellenőrizheti a benne lévő víz mennyiséget, illetve hogy a készüléket újra fel kell-e tölteni.
• Könnyen tárolható - Még soha nem volt ilyen egyszerű egy gőztisztító tárolása! Elég levenni a fogantyúját, és bármilyen kis szekrényben tárolhatja.


Műszaki adatok:
• Méretek: 400 x 160 x 1260 mm
• Vezetékhossz: 7 m
• Üzemi feszültség: 230 V
• Fűtési teljesítmény: 1550 W
• Tartály kapacitása: 400 ml

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Típus STEAM PLUS

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu