BOSCH GBH 2-24 DF Professional SDS-Plus fúró-vésőkalapács 06112A0000
BOSCH GBH 2-24 DF Professional SDS-Plus fúró-vésőkalapács 06112A0000 BOSCH GBH 2-24 DF Professional SDS-Plus fúró-vésőkalapács 06112A0000 BOSCH GBH 2-24 DF Professional SDS-Plus fúró-vésőkalapács 06112A0000 BOSCH GBH 2-24 DF Professional SDS-Plus fúró-vésőkalapács 06112A0000 BOSCH GBH 2-24 DF Professional SDS-Plus fúró-vésőkalapács 06112A0000

BOSCH GBH 2-24 DF Professional SDS-Plus fúró-vésőkalapács 06112A0000

Bosch GBH 2-24 DF Professional SDS-Plus fúró-vésőkalapácsA nagy teljesítőképességű mindentudó A munka gyors elvégzése a gyors fúrási előrehaladással és a magas vésőteljesítménnyel a 790 watt... további információ »


Cikkszám: 06112A0400

Leírás

Bosch GBH 2-24 DF Professional SDS-Plus fúró-vésőkalapács

A nagy teljesítőképességű mindentudó
  • A munka gyors elvégzése a gyors fúrási előrehaladással és a magas vésőteljesítménnyel a 790 wattos motorral és a 2,7 joule-os ütési energiával
  • Megbízható és robusztus, hosszú élettartammal a kiváló minőségű alkatrészeknek és kompakt konstrukciónak köszönhetően
  • Sokoldalú felhasználási lehetőségek a forgáskikapcsolásnak köszönhetően vésési munkáknál
  • Cseretokmány a gyors váltáshoz a betonba történő ütvefúrás, valamint a fába és fémbe történő ütés nélküli fúrás között
  • Gömbhüvely a kábelszakadás megelőzésére
  • Forgatható szénkefetartó-fedél a jobbra és balra forgás során azonos erő érdekében
  • Biztonsági kuplung a felhasználó és a gép védelme érdekében
  • Jobbra/balra forgás beszorult fúrók kioldásához
  • Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás a precíz előfúrás érdekében

 

Leszállított tartozékok:

  • 210 mm-es mélységütköző
  • Gyorsbefogó fúrótokmány 13 mm
  • Géptörlő kendő
  • Kiegészítő fogantyú
  • SDS-plus cseretokmány
  • Szerszámkoffer

 

Bosch fúró/véső/bontókalapácsai

A fúró, véső, –és bontókalapácsok már évtizedek óta szolgálják az építőiparos szakembereket. Az idő múlásával folyamatosan fejlődnek és egyre hatékonyabbak és sokoldalúbakká válnak. A Bosch ezen a területen is élen jár. Termékpalettájukon megtalálhatóak az akkus kalapácsok, melyek mellett a jobb kezelhetőség, a mobilitás (a vezeték hiánya miatt) és a kompaktság szól, míg a vezetékes, hálózati gépek a teljesítményükkel és üzemidejükkel tudják igazán meggyőzni felhasználójukat. Alkalmazástól függően SDS-plus és SDS-max befogású gép egyaránt szerepel a kínálatban, mindkettőnek megvan a maga előnye: az SDS-max a komolyabb munkákra hivatott, kőben és betonban kiválóan használható, míg az SDS-plus inkább a könnyebb, de precízebb feladatokra lett tervezve (akár fémben és acélban is). A Bosch véső –és bontókalapácsai pedig nagy anyageltávolítási teljesítményükkel keltenek mély benyomást. A kínálat igen széles, a kompakt 650W-os verziótól a 2000W-os, erőteljes gépeken át minden alkalmazáshoz talál megfelelőt, míg az akkus szerszámok között a 18V-os és 36V-os kategóriában kereshetjük a Bosch termékeit.

A fenti leírást a gyártó honlapja alapján (www.bosch-professional.com/hu/hu/) készítettük. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.

Bosch barkács- és kertigép garancia

A Bosch barkács- és kertigépekre (zöld színű Bosch gépek) a gyártó 2 év alap jótállást vállal, melyet internetes regisztráció esetén meg lehet hosszabbítani további 1 évvel.

Az internetes regisztrációt a következő linkre kattintva teheti meg: Bosch barkács- és kertigép garancia regisztráció

Fontos, hogy a regisztrációt a számlázási dátumtól számítva maximum 1 hónapon belül kell elvégezni.

A töltőkre, akkumulátorokra 1 év jótállás érvényes.

A jótállás érvényesítéséhez kérjük, őrizze meg a számlát és a jótállási jegyet! Kiterjesztett garancia esetén a regisztrációról szóló igazolást ki kell nyomtatni és bemutatni egy esetleges ügyintézés során!

Bosch ipari szerszámgép garancia

A Bosch ipari szerszámgépekre (kék színű Bosch gépek) a gyártó 1 év alap jótállást vállal, melyet internetes regisztráció esetén meg lehet hosszabbítani további 2 évvel.

Az internetes regisztrációt a következő linkre kattintva teheti meg: Bosch ipari szerszámgép garancia regisztráció

A töltőkre 1 év, akkumulátorokra 2 év jótállás érvényes.

A jótállás érvényesítéséhez kérjük, őrizze meg a számlát és a jótállási jegyet! Kiterjesztett garancia esetén a regisztrációról szóló igazolást ki kell nyomtatni és bemutatni egy esetleges ügyintézés során!

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu