ADEX Comfort R visszatérésvédelmi szabályozó ADX702001235
ADEX Comfort R visszatérésvédelmi szabályozó ADX702001235 ADEX Comfort R visszatérésvédelmi szabályozó ADX702001235

ADEX Comfort R visszatérésvédelmi szabályozó ADX702001235

Fűtési rendszer kazán hőmérséklet szabályozássalEz a csatlakozás olyan kazánokhoz használható, amelyeknél szükséges az ajánlott üzemi hőmérséklet fenntartása. Lehetnek szilárd tüzelőanyaggal... további információ »


Márka: ADEX
Cikkszám: ADX702001235

Leírás

Fűtési rendszer kazán hőmérséklet szabályozással
Ez a csatlakozás olyan kazánokhoz használható, amelyeknél szükséges az ajánlott üzemi hőmérséklet fenntartása. Lehetnek szilárd tüzelőanyaggal és gázkazánokkal, mivel a kazán kimeneti hőmérsékletét a radiátorok hőmérsékletcsökkenésének szabályozásával szabályozzák, és a kazánkörben is tökéletesen keringő fűtési rendszereket lehet megbízhatóan üzemeltetni. A vezérlő olyan létesítményeket is képes kezelni, ahol a kazánkör egyáltalán nem jön létre.


A szabályozó így fenntartja a szükséges kazánhőmérsékletet egy négy- és egy háromutas keverőszeleppel rendelkező rendszerhez. Rendszer esetén a négyutas szelep és a kazánszivattyú közvetett módon is biztosítja a szükséges minimális kazánvíz visszatérő hőmérséklet fenntartását.


A használati melegvíz téli és nyári üzemmódban biztosított.


Szilárd tüzelésű kazánház tartalék kazánnal a fűtési körben
Ha a szilárd tüzelésű kazán hőmérséklete nem elegendő, a szabályozó bezárja a keverőszelepet, és tartalék kazánnal üzemel. A tartalék kazán ezután 10 perces ciklusban kapcsol, hogy fenntartsa a kívánt hőmérsékletet a fűtési körben.


A tartalék kazán lehet elektromos vagy gáz, és saját keringető szivattyúval kell felszerelni. A gázkazánnak kellően ellenállónak kell lennie az alacsony hőmérsékletű korrózióval szemben.


A melegvizet csak szilárd tüzelésű kazán fűti. A csapvíz hőmérsékletét a kazán kimenetén elhelyezett termosztatikus keverőszeleppel lehet szabályozni.


Szilárd tüzelésű kazánház tartalék kazánnal a kazánkörben
A csatlakozás használható egy- és többkörös fűtési rendszerekhez, tartalék kazánnal. A tartalék kazán lehet gáz vagy elektromos. Ha a szilárd tüzelésű kazán hőmérséklete nem megfelelő, a vezérlő tartalék kazánnal üzemel. A tartalék kazán folyamatosan be van kapcsolva, a fűtési kör hőmérsékletét egy keverőszelep szabályozza.


A használati melegvíz téli és nyári üzemmódban biztosított.


Szilárd tüzelésű kazánház tárolótartállyal és tartalék kazánnal
Az alapcsatlakozásnál a szabályozó biztosítja a szilárdtüzelésű kazánból közvetlenül az épületbe történő hőellátást. A tárolótartályban csak azokat a többleteket tárolják, amelyekre az épületnek nincs szüksége.


A „Csak akkumulátor lemerítése“ csatlakozásnál a vezérlő csak akkor fűti az épületet, ha a tárolótartály a kívánt hőmérsékletre van feltöltve.


Ha a tárolótartályban és a szilárd tüzelőanyag -kazánban a hőmérséklet nem megfelelő, a vezérlő ellenőrzi, hogy a tartály a felhasználó által kiválasztott hőmérsékletre került -e. Ha igen, a szabályozó lezárja a keverőszelepet, és tartalék kazánnal üzemel.


Így a felhasználó meghatározhatja a tárolótartály kisülési sebességét. A tartalék kazán bekapcsolása előtt a tárolótartályt legalább a felhasználó által megadott hőmérsékletre kell leengedni.


A tartalék kazán lehet elektromos vagy gáz, és saját keringető szivattyúval kell felszerelni. A gázkazánnak kellően ellenállónak kell lennie az alacsony hőmérsékletű korrózióval szemben.


Kazánház szilárd tüzelőanyagokhoz tároló tartállyal, kazán csatlakoztatásának lehetőségével szabályozott melegvíz készítéshez
Az alapcsatlakozásnál a vezérlő közvetlenül a kazánból szállítja a hőt az épületbe. A tárolótartályban csak azokat a többleteket tárolják, amelyekre az épületnek nincs szüksége.


A „Csak az akkumulátor lemerítésére“ csatlakozásnál a vezérlő csak akkor kezdi el az épület fűtését, miután a tárolótartály a kívánt hőmérsékletre fel lett töltve.


Ha a tartály kiürült, a szabályozó kikapcsolja a keringető szivattyút, bezárja a keverőszelepet, és várja az új elöntést a kazánban.


Lehetőség van töltőszivattyúval ellátott melegvíz -melegítő csatlakoztatására a tárolótartályhoz. A vezérlő ezután a melegvíz -termosztát (TTUV) és a K és V érzékelők hőmérsékletének megfelelően kapcsolja a töltőszivattyút.

Műszaki adatok:
• Méret: 140 x 190 x 58 mm
• Feszültség: 230V/50Hz – max 10VA
• Védelem: IP 41
• Szervóhajtás kimenet: 24V/50Hz, max . 5VA, 90° / 60÷240 sec
• Szivattyú kimenet: 230V/50Hz, max. 300VA
• Kazánvezérlés kiemenet: kapcsoló 3A/2 50V
• Szobatermosztát bemenet: max. 20mA / 5Vss
• Fűtés kapcsoló bemenet TUV: max. 20mA / 5Vss

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu