INTEX motortartó bak elektromos motorhoz 68624
INTEX motortartó bak elektromos motorhoz 68624 INTEX motortartó bak elektromos motorhoz 68624 INTEX motortartó bak elektromos motorhoz 68624

INTEX motortartó bak elektromos motorhoz 68624

Dőljön hátra és lazítson, miközben hajózik le a folyón ezzel a motoros felszereléssel. A készlet lehetővé teszi, hogy az Intex hajó hátsó részén 3 lóerős motort csatlakoztasson, így Ön kénye... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 68624NP

Leírás


Dőljön hátra és lazítson, miközben hajózik le a folyón ezzel a motoros felszereléssel. A készlet lehetővé teszi, hogy az Intex hajó hátsó részén 3 lóerős motort csatlakoztasson, így Ön kényelmesen pihenhet evezés helyett. Az alumínium tartóoszlopokkal ellátott szerkezet könnyen rögzíthető és leszerelhető, így nem kell fél órát töltenie az alkatrészekkel minden alkalommal, amikor használni kívánja a motort. Szétszerelés után pedig könnyen tárolható.

Jellemzők:
• Kompatibilitás: Challenger 3, 4, Seahawk 2, 3, 4, Excursion 2, 3, 4, 5, Mariner 3, 4

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu