VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome 600 mosdó furattal XJG01160000
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome 600 mosdó furattal XJG01160000 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome 600 mosdó furattal XJG01160000

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome 600 mosdó furattal XJG01160000

A piacon levő legszélesebb összehangolt koncepció része. Kétféle kivitelben kapható, túlfolyóval és rejtett túlfolyóval. Kellemesen tágas rakodófelületek, kényelmes méretű, lekerekített alak... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: XJG01160000

Leírás

A piacon levő legszélesebb összehangolt koncepció része. Kétféle kivitelben kapható, túlfolyóval és rejtett túlfolyóval. Kellemesen tágas rakodófelületek, kényelmes méretű, lekerekített alakú belső, egyszerű stílus és időtlen design jellemzik. Kombinálható SD Chrome 600/700/800 mosdó alatti szekrénnyel és Chrome tükörrel. A szerelőkészlet (csavarok) és a lefolyó fedele a csomagolás része.

Harmóniára tervezve
A Chrome mosdó soha nem válik unalmassá. Csábítóan egyenes vonalai és lekerekített belső mosdórésze tökéletes harmóniát alkot. A Chrome koncepció több tíz, stílusban passzoló terméke tökéletesre hangolja fürdőszobájában a szépség szimfóniáját.

Tetszés szerinti alapanyag
A Chrome koncepció mosdókagylóit két különböző anyagból, ebből kifolyólag két stílusban gyártjuk. A klasszikus szépség kedvelőinek tartós és ellenálló, kerek formájú, elsőosztályú kerámiamosdót ajánlunk, amelyhez hozzáillő, lekerekített szélű bútort is kínálunk. A modern alapanyagok híveinek a futurista öntött márványt javasoljuk, amely ötvözi a precízen eldolgozott széleket és a tökéletesen sima felületeket. A nemes egyszerűség legtisztább formája.

A koncepció kiterjedése
A mosdó a Chrome koncepció széles választékába tartozik, ahol több mint ötven stílusosan összehangolt terméket talál a WC és fürdőszoba számára.

Számos variáció
A Chrome mosdó minden fürdőszobába illik. A választék kiterjed a hatalmas dupla mosdóktól kezdve a klasszikus mosdók kétféle méretén át egészen a kicsi, leginkább WC helyiségekbe szerelt kézmosókig.

Jellemzők:
• Méretek (szélesség x mélység): 60 x 49 cm
• Anyag: összetett - őrölt dolomit és műgyanta öntött keveréke
• Túlfolyó: igen
• Álló csaptelepekhez előfúrt nyílás: 35 mm
• Mosdó alatti szekrény: igen
• Kiegészítők: mosdólefolyó, mosdószifon, csaptelepek, bútorok, tükör

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu