Fiskars Állatos gyermekolló, katica, 13 cm 1004612
Fiskars Állatos gyermekolló, katica, 13 cm 1004612 Fiskars Állatos gyermekolló, katica, 13 cm 1004612

Fiskars Állatos gyermekolló, katica, 13 cm 1004612

Minden gyermek egy kreatív zseni, önkifejezésük egyetlen korlátja pedig csak a saját legvadabb képzelőerejük lehet. A Fiskars állatos gyermekollókat kis kezek és kreatív elmék számára tervez... további információ »


Márka: FISKARS
Cikkszám: 1004612

Leírás

Minden gyermek egy kreatív zseni, önkifejezésük egyetlen korlátja pedig csak a saját legvadabb képzelőerejük lehet. A Fiskars állatos gyermekollókat kis kezek és kreatív elmék számára tervezték, biztonsági pengékkel, tompa heggyel a nagyobb biztonság érdekében, szórakoztató, apró részleteiben pedig megjelennek a gyermekek kedvenc állatai. A tanárok és a szülők nagyra értékelik a biztonságos pengét és pengeszöget. A kétkezes markolat egy aranyos halat ábrázol, amely felpezsdíti a kicsik fantáziáját és izgalmassá teszi a vágást. Ezek az ollók ideálisak a 3 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, mert minden kreatív zseni megérdemli a tökéletes ollót életkorának megfelelő önkifejezési szakaszában.


Jellemzők:
• A Fiskars állatos gyermekollók innovatív, biztonságos pengékkel rendelkeznek, biztonságosabb pengeszöggel
• A tompa hegy fokozott biztonságot nyújt az óvodai anyagok vágása közben
• A szórakoztató, fényes markolat a kicsik kedvenc állatait ábrázolja, így nagyobb izgalmat nyújt a vágás tanulása közben
• Ideális 3 éves kortól


Műszaki adatok:
• Hosszúság: 130 mm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu