Fiskars Classic Jobbkezes gyermekolló, 13 cm 1005166
Fiskars Classic Jobbkezes gyermekolló, 13 cm 1005166

Fiskars Classic Jobbkezes gyermekolló, 13 cm 1005166

Minden gyermek egy kreatív zseni, önkifejezésének egyetlen korlátja pedig csak a saját legvadabb képzelőereje lehet. A Fiskars Classic jobbkezes gyermekolló a Fiskars Classic olló kicsinyíte... további információ »


Márka: FISKARS
Cikkszám: 1005166

Leírás

Minden gyermek egy kreatív zseni, önkifejezésének egyetlen korlátja pedig csak a saját legvadabb képzelőereje lehet. A Fiskars Classic jobbkezes gyermekolló a Fiskars Classic olló kicsinyített változata, amelyet kis kezek és kreatív elmék számára alakítottak ki. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült pengékkel ezek az ollók élesek maradnak minden iskolai feladat során. Biztonságosabb, lekerekített hegyük és állítható pengefeszességük a felnőtt ollóhoz hasonló. Ezek az ollók ideálisak a 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, mert minden kreatív zseni megérdemli a tökéletes ollót életkorának megfelelő önkifejezési szakaszában.


Jellemzők:
• A Fiskars Classic jobbkezes gyermekollói olyanok, mint felnőtt társaik, csak biztonságos lekerekített heggyel és a kis kezek számára megfelelő mérettel rendelkeznek
• A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék tartós, sokáig éles pengeéllel rendelkeznek
• Állítható pengefeszesség
• Az ergonomikus kialakítású markolat kényelmes és használata igazán egyszerű
Ideális 8 éves kortól


Műszaki adatok:
• Hosszúság: 130 mm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu