GARDENA City gardening Kéziszerszám-készlet dobozban 8970-30
GARDENA City gardening Kéziszerszám-készlet dobozban 8970-30 GARDENA City gardening Kéziszerszám-készlet dobozban 8970-30 GARDENA City gardening Kéziszerszám-készlet dobozban 8970-30

GARDENA City gardening Kéziszerszám-készlet dobozban 8970-30

GARDENA City gardening Kéziszerszám-készlet dobozban 8970-30 A GARDENA city gardening Kéziszerszám készlet dobozban tökéletes választás erkélyen és teraszon kertészkedők számára. A készlet ... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 8970-30

Leírás

GARDENA City gardening Kéziszerszám-készlet dobozban 8970-30

A GARDENA city gardening Kéziszerszám készlet dobozban tökéletes választás erkélyen és teraszon kertészkedők számára. A készlet tartalmaz egy viráglapátot, egy talajlazítót és egy kiskefét. A szerszámok, egyéb eszközökkel együtt a nagyméretű műanyag dobozban tárolhatók, amelynek teteje szemeteslapátként is használható. A készlet praktikus, és minden elfér benne, ami az erkélyen vagy teraszon található kert gondozásához szükséges.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu