GARDENA THS 42/18V P4A Akkus teleszkópos sövénynyíró, akku és töltő nélkül 14732-55
GARDENA THS 42/18V P4A Akkus teleszkópos sövénynyíró, akku és töltő nélkül 14732-55 GARDENA THS 42/18V P4A Akkus teleszkópos sövénynyíró, akku és töltő nélkül 14732-55 GARDENA THS 42/18V P4A Akkus teleszkópos sövénynyíró, akku és töltő nélkül 14732-55

GARDENA THS 42/18V P4A Akkus teleszkópos sövénynyíró, akku és töltő nélkül 14732-55

A magas sövény védi a magánéletet. Ám amikor le kell nyírni, egy idő után arra gondolsz: bárcsak ne tartanánk ilyen fontosnak a privát szféránkat! De csak addig jár ez a fejedben, amíg el ne... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 14732-55

Leírás

A magas sövény védi a magánéletet. Ám amikor le kell nyírni, egy idő után arra gondolsz: bárcsak ne tartanánk ilyen fontosnak a privát szféránkat! De csak addig jár ez a fejedben, amíg el nem kezded használni a GARDENA akkumulátor nélkül forgalmazott THS 42 / 18V P4A teleszkópos sövényvágóját, amely könnyedén megbirkózik egy akár három méter magas sövénnyel is. Az ingatag létrákon egyensúlyozó sövénynyírás immár a múlté, a teleszkópos sövénynyíróval mindig stabilan, a szilárd talajon állva dolgozhatsz, és soha nem kell aggódnod a tápkábelek miatt.


A nyélbe épített LED-es kijelzőn folyamatosan látható az akkumulátor töltöttségi szintje. A sövénynyíró a POWER FOR ALL ALLIANCE minden 18 V-os akkumulátorával kompatibilis. A használt akkumulátor típusától függően a sövénynyíró üzemideje akár 240 perc is lehet, melynek során akár 600 négyzetméternyi sövény is lenyírható.


A teleszkópos sövénynyíró az akkumulátor nélkül mindössze 3,0 kilogrammot nyom; markolata ergonómikus kialakítású, súlyelosztása ideális. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a kezedbe, még akkor is, ha a teleszkópos nyél teljesen ki van tolva, ezzel lehetővé téve a teljes, három méteres tartomány használatát.
A sövény tetejét kell lenyírni? Nem probléma: a sövénynyíró vágófeje dönthető - ez a funkció nagyon kényelmes a talajtakaró növényzet nyíráskor is. Nem kell többé lehajolnod, és a térdet sem terheli meg.
Az akár 16 milliméter vastagságú ágak és gallyak különösebb erőfeszítés nélkül lenyírhatók; a penge optimális kialakítása gondoskodik a hatékony és tiszta sövénynyírásról. A 42 centiméteres pengehossznak köszönhetően a teljes sövény gyorsan rendbe hozható.


Szállításkor vagy tároláskor a teleszkópos sövénynyíró könnyedén és szerszámok nélkül két részre bontható.


Az akkumulátor nélküli GARDENA THS 42 / 18V P4A teleszkópos sövénynyíró akkumulátor és akkumulátor-töltő nélkül kerül forgalomba. A sövénynyíró a POWER FOR ALL ALLIANCE minden 18V-os akkumulátorával kompatibilis. Ezek az akkumulátorok sok más eszközzel használhatók a ház körül és a kertben – ezzel pénzt takaríthatsz meg, ráadásul rugalmasan oszthatod be feladataid! Inkább akkumulátorral és akkumulátor-töltővel együtt vásárolnád meg a terméket? Nem gond – ebben az esetben az üzemkész változat a megoldás.
Szenvedély, amelyet a GARDENA táplál – akkumulátoros kerti berendezések az alkotás szabadságának ígéretével.


Jellemzők:
• Fogak távolsága: 16 mm
• Kés hossza: 42 cm
• Akkumulátor feszültsége: 18 V
• Akkumulátor típusa: Lítium-ion

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu