GARDENA SlimCut Ágvágó olló, 117 cm 12010-20
GARDENA SlimCut Ágvágó olló, 117 cm 12010-20 GARDENA SlimCut Ágvágó olló, 117 cm 12010-20 GARDENA SlimCut Ágvágó olló, 117 cm 12010-20

GARDENA SlimCut Ágvágó olló, 117 cm 12010-20

A GARDENA SlimCut ágvágó olló nagyszerű segítség a bokrok és cserjék ritkításához, valamint egyéb metszési feladatokhoz. Mivel az ágak és gallyak gyakran szorosan egymás mellett nőnek, a nag... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 12010-20

Leírás

A GARDENA SlimCut ágvágó olló nagyszerű segítség a bokrok és cserjék ritkításához, valamint egyéb metszési feladatokhoz. Mivel az ágak és gallyak gyakran szorosan egymás mellett nőnek, a nagyon keskeny fej és a 0°-os nyitási szög biztosítja, hogy könnyen elérd ezeket a szűk helyeket, és gond nélkül ritkítsd a sűrű aljnövényzetet. Az 1,17 méteres teljes hosszúságú, állítható fmagasságú markolattal könnyedén elérheted az ágakat. A nyél alumíniumból készült, ezért az ágvágó olló súlya mindössze 1,2 kilogramm. Az ergonomikusan kialakított, puha elemekkel ellátott markolat még kesztyűben is könnyen kezelhető. Az alsó ErgoTec markolat állítható magasságú, így a testmagasságodnak megfelelően állíthatod be, és álló, derékkímélő testhelyzetben kertészkedhetsz. A beépített kétszeres áttétel segít abban, hogy minden vágás sikeres legyen. Egyetlen mozdulattal választhatsz az 1:12 vagy az 1:6 áttétel között. A nagyobb áttétel a vastagabb ágak vágására a alkalmas, míg a kisebb áttétel a vékony ágak gyors vágására ajánlott a rövidebb karnak köszönhetően. A precíziósan élezett, tapadásmentes bevonattal ellátott kések precíz vágást biztosítanak, amely kíméletes a növényekhez, és nyers fa vágására is használható. A SlimCut minőségi termék, amit a GARDENA 25 éves szavatossága is tükröz. Fejezd ki magad pontosan. Könnyen használható, hatékony és tartós vágószerszámok kreatív kertészek számára.


Jellemzők:
• Maximális vágható átmérő: 28 mm
• Max vágási mélység: 1170 mm
• Vágási típus: Kétélű

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu