SODASTREAM Jet színes palack, 3 x 1l 40028570
SODASTREAM Jet színes palack, 3 x 1l 40028570 SODASTREAM Jet színes palack, 3 x 1l 40028570

SODASTREAM Jet színes palack, 3 x 1l 40028570

SODASTREAM Jet színes palack, 3 x 1l 40028570 A SodaStream palackok nem csupán egyszerű vizes palackok, hanem szép kiegészítők és hű társaid lesznek a mindennapokban. Használd otthon vagy út... további információ »


Márka: SODASTREAM
Cikkszám: 40028570

Leírás

SODASTREAM Jet színes palack, 3 x 1l 40028570
A SodaStream palackok nem csupán egyszerű vizes palackok, hanem szép kiegészítők és hű társaid lesznek a mindennapokban. Használd otthon vagy út közben minden nap reggeltől estig. A SodaStream JET palackok kissé alacsonyabbak szabályos henger alakúak.

Tudtad?
Egyetlenegy újratölthető SodaStream palack több ezer műanyagpalackot képes helyettesíteni.

Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól
Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!

Stílusos palackok mindenkinek
A SodaStream szénsavasító palackokat többszöri használatra terveztük. Mindegyik palack BPA mentes, minőségi anyagokból készült és akár 3 évig is használható. A palackok hermetikusan zárnak, s így segítenek megőrizni a szóda szénsavasságát. Többféle méretben és számos színkombinációkban érhetők el.

Ne mosd a palackot mosogatógépben vagy 50 °C –nál magasabb hőmérsékleten.
Soha ne használj sérült, deformált vagy lejárt szavatosságú palackot. A palack hosszú ideig ismételten ellen kell állnia a patronból érkező gáz szén-dioxid-nyomásának. Ennek eredményeként ez az anyag, amelyből a palack készül, elhasználódik és öregszik. A biztonságos használat érdekében minden egyes palacknak van egy meghatározott lejárati ideje, amely a palackra van nyomtatva. Lejárat idő után ne használd a palackot!

Jellemzők:
- Űrtartalom: 1,0 liter
- Narancs / Piros / Zöld színben speciális aljzattal és kupakokkal
- Különleges nyomásálló kialakítás
- Csomag tartalma 3 darab palack
- Kompatibilis a következő készülékekkel: Play / Source / Genesis / Power / Jet / Spirit / Fizz / Dynamo / Pure / Revolution

a kép "illusztráció"

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:© 2016 - 2022 KAMODY.hu