VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Slim S polc, 278 x 103 x 22 mm, fekete/króm X07P575
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Slim S polc, 278 x 103 x 22 mm, fekete/króm X07P575 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Slim S polc, 278 x 103 x 22 mm, fekete/króm X07P575 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Slim S polc, 278 x 103 x 22 mm, fekete/króm X07P575 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Slim S polc, 278 x 103 x 22 mm, fekete/króm X07P575

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Slim S polc, 278 x 103 x 22 mm, fekete/króm X07P575

RAVAK Slim S polc, 278 x 103 x 22 mm, fekete/króm X07P575A Slim S polc a modern fürdőszoba dizájn kiegészítője. Alkalmas tárolóhely kialakítására a zuhanyzóban, a kád felett, a mosdó mellett... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X07P575

Hasonló termékek

Leírás

RAVAK Slim S polc, 278 x 103 x 22 mm, fekete/króm X07P575
A Slim S polc a modern fürdőszoba dizájn kiegészítője. Alkalmas tárolóhely kialakítására a zuhanyzóban, a kád felett, a mosdó mellett stb. Kombináljon több darabot, hogy egy lenyűgöző összeállítást hozzon létre, amely extra tárolóhelyet biztosít a fürdőszobai kellékeknek. polc sík felülete perforált, így a víz nem marad meg a felületén, ennek ellenére stabilitást biztosít az elhelyezett tárgyaknak. A polc oldalain praktikus kampók találhatók mosdókesztyű, szivacs vagy törölköző felfüggesztéséhez. A polc közepén egy alsó kampó van elhelyezve, hogy akár egy nehezebb tárgyat, például egy elektromos borotvát is megtartson. Két vagy több polcot kombinálva látványos elrendezést hozhat létre extra tárolóhelyekkel. Javasoljuk a Slim C sarokpolccal történő kombinálását.
A külső felületek tisztítására javasoljuk a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát. Szerelés 2 dübelre. Csavarok távolsága 200 mm.

Luxus és többfunkciós
A vékony SLIM polcok a modern fürdőszoba dizájnkiegészítői. A fekete és szatén színű polcok jellegzetes krómozott előlappal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a csaptelepekkel és egyéb fürdőszobai kiegészítőkkel a legapróbb részletekig összehangolhassa fürdőszobáját. Az egyenes és sarokpolcok alkalmasak tárolóhely kialakítására a zuhanyzóban, a kád felett, a mosdó mellett stb.


Szakszerű gyártási folyamat
Kiváló minőségű fémekből készült. A polc sík felülete perforált, így a víz nem marad meg a felületén, ennek ellenére stabilitást biztosít az elhelyezett tárgyaknak.


Variálhatóság
Több darab egymás feletti elhelyezésével lenyűgöző elrendezést hoz létre, extra tárolóhelyet biztosítva mindannak, amire szüksége van a fürdőszobában.

Praktikus akasztók
Az egyenes polc mindkét oldalán egy-egy praktikus akasztó található a mosdókendő, törölköző felakasztásához. A polc közepén egy alsó akasztó van rögzítve, hogy egy nehezebb tárgyat, például hajszárítót tartson. A sarokpolcon három alsó akasztó található.

Műszaki adatok:
- Méretek: 278 x 103 x 22 mm
- Anyag: eloxált alumínium és krómozott sárgaréz
- Termék színe: fekete/króm
- Felszerelés módja: fúrással
- Jótállás: 5 év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu