VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 055.00 Puri bidécsaptelep leeresztővel, króm X070144
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 055.00 Puri bidécsaptelep leeresztővel, króm X070144 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 055.00 Puri bidécsaptelep leeresztővel, króm X070144

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 055.00 Puri bidécsaptelep leeresztővel, króm X070144

A Puri álló bidécsaptelep közvetlenül a bidébe történő beszerelésre készült. Részét képezi egy praktikus leeresztő, amellyel megnyitható a lefolyó. A Puri sorozat lehetővé teszi, hogy a bidé... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070144

Leírás

A Puri álló bidécsaptelep közvetlenül a bidébe történő beszerelésre készült. Részét képezi egy praktikus leeresztő, amellyel megnyitható a lefolyó. A Puri sorozat lehetővé teszi, hogy a bidécsaptelep designban illeszkedjen más fürdőszobai csaptelepekhez. A fürdőszoba egységes megoldása és harmonikus kialakítása érdekében a többi Puri csapteleppel kombinálva javasoljuk. Külső tisztításhoz a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát ajánljuk.

A csaptelepek választékának részét képezi a bidé csaptelep is, hogy a fürdőszobában tökéletes legyen az összhang. A csaptelep érzékeny karjával tökéletesen beállítható a víz áramlása és hőmérséklete, és a beállítható perlátor biztosítja, hogy a víz sugara pontosan oda áramoljon, ahova szeretné.

Jellemzők:
• Csaptelep magassága: 151 mm
• Kartus (átmérő, anyag): 25 mm, kerámia
• Csatlakozó tömlő: rugalmas 450 mm, átmérő G3/8
• Felületkezelés: fényes króm
• Leeresztő: kezelő rúddal és leeresztő-készlettel
• Alkalmas: az összes bidéhez

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu