VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 026.00 Puri háromlyukas, kádperemre szerelhető csaptelep szett, króm X070142
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 026.00 Puri háromlyukas, kádperemre szerelhető csaptelep szett, króm X070142 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 026.00 Puri háromlyukas, kádperemre szerelhető csaptelep szett, króm X070142 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 026.00 Puri háromlyukas, kádperemre szerelhető csaptelep szett, króm X070142 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 026.00 Puri háromlyukas, kádperemre szerelhető csaptelep szett, króm X070142

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 026.00 Puri háromlyukas, kádperemre szerelhető csaptelep szett, króm X070142

A Puri háromlyukas csaptelep alkalmas a kád peremére vagy a kád mögötti lemezbe történő beépítésre. A termék három, egymáshoz illeszkedő kialakítású komponensből áll. A kar összhangban van a... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070142

Leírás

A Puri háromlyukas csaptelep alkalmas a kád peremére vagy a kád mögötti lemezbe történő beépítésre. A termék három, egymáshoz illeszkedő kialakítású komponensből áll. A kar összhangban van a vízáramlással. A csaptelep tökéletes vízhőmérséklet-szabályozást biztosít, és megbízhatóan gondoskodik a kád feltöltése és a zuhanyozás közötti kényelmes váltásról. A vízhőmérséklet és a használat módja (kád/zuhany) a kar egyszerű elfordításával szabályozható. Az utolsó nyílásban van elrejtve az új trendnek megfelelő kihúzható kézi zuhanyfej. A Puri háromlyukas keverő speciális forgó kartussal rendelkezik, kád/zuhany kapcsolóval. A kar jobbra (zuhanyzó) vagy balra (kád) történő mozgatása csak a vízhőmérsékletet szabályozza, a vízáramlást nem, az stabil. A csaptelephez tartozik egy kihúzható kézizuhany, 175 cm hosszú, egyszárú fémtömlővel. A fürdőszoba egységes megoldása és harmonikus kialakítása érdekében a többi Puri csapteleppel kombinálva javasoljuk. Külső tisztításhoz a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát ajánljuk.

A Puri fürdőkádcsapok közül választhat falra szerelhető változatot vagy az álló háromlyukas közül, amelyet a kád peremére vagy a kád mögötti lemezre szerelhet. A háromlyukas csaptelep tökéletes vízhőmérséklet-szabályozást biztosít, és megbízhatóan gondoskodik a kád feltöltése és a zuhanyozás közötti kényelmes váltásról. A fali fürdőkád csaptelep egyedülálló újdonság a csaptelepek piacán! Egyedisége az irányítórendszer úttörő megoldásában rejlik. A csaptelep felületén vizuálisan nem zavaró a testébe rejtett kapcsoló. A víz hőmérséklete és a használat módja (kád/zuhanyzó) kényelmesen szabályozható a kar egyszerű oldalirányú elfordításával. A látható kapcsoló nélkül tervezett fürdőkád csaptelep minden fürdőkád luxus kiegészítője.

Jellemzők:
• Kartus (átmérő, anyag): 40 mm, kerámia
• Felületkezelés: fényes króm
• Jótállás a csaptelepekre: 5 év
• Alkalmas: Freedom W, City/ City Slim, Formy 01/ Formy 01 Slim

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu