VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CLASSIC Mini 400 öntött műmárvány mosdó XJD01140000
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CLASSIC Mini 400 öntött műmárvány mosdó XJD01140000 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CLASSIC Mini 400 öntött műmárvány mosdó XJD01140000 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CLASSIC Mini 400 öntött műmárvány mosdó XJD01140000

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CLASSIC Mini 400 öntött műmárvány mosdó XJD01140000

RAVAK Classic Mini 400 öntött műmárvány mosdó XJD01140000Praktikus és szép. Kisebb fürdőszobákba vagy WC-be kiváló választás. Sarokba is helyezhető. A Classic Mini mosdó falra, krómozott fém... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: XJD01140000

Leírás

RAVAK Classic Mini 400 öntött műmárvány mosdó XJD01140000
Praktikus és szép. Kisebb fürdőszobákba vagy WC-be kiváló választás. Sarokba is helyezhető. A Classic Mini mosdó falra, krómozott fém tartókra szerelhetők vagy SD 400 Classic mosdó alatti szekrénnyel kombinálhatók. A szerelőkészlet (csavarok) és a lefolyó fedele a csomagolás része. A kézmosó túlfolyó nélküli - ezért fix mosdólefolyó használata szükséges.

Az egyszerű klasszikus
A Classic mosdók klasszikus formája minden modern fürdőszobába illik. A méretek széles választéka mellett a mosdó egyszerű formái és tökéletesen egyenes szélei egy stílusban ötvöződnek.

Méretek bármilyen fürdőszobához
A Classic mosdók méreteiknek köszönhetően minden fürdőszoba alapját képezhetik. Így méreteik a kicsi és praktikus, WC-be való kézmosóktól kezdve a klasszikus nagyságú mosdókon át egészen a dupla mosdókig terjednek, melyek elsősorban a nagy kihasználtságú fürdőszobákba alkalmasak.

Rakodófelület
Amennyiben igazán nagy rakodófelülettel ellátott mosdót keres, a Classic termékek között biztosan megtalálja az igazit. A Classic 800 modellt pontosan ilyen céllal fejlesztettük ki. A mosdótér kényelmes alakján túl teljesen egyenes és tágas rakodófelületet kínál.

Átgondolt formák
A Classic mosdók külseje megszólítja az egyszerű szépség kedvelőit. A sima keretű szögletes forma valamennyi fürdőszobába illik, a mosdótér barátságos, kerek alakja pedig meghitten öleli át használóját minden mosakodás során.

Jellemzők:
- Méretek (szélesség x mélység): 40 x 22 cm
- Anyag: összetett - őrölt dolomit és műgyanta öntött keveréke
- Változat: forgatható termék (B/J)
- Túlfolyó: nem
- Álló csaptelepekhez előfúrt nyílás: 35 mm
- Mosdó alatti szekrény: igen
- Kiegészítők: mosdólefolyó, mosdószifon, bútorok, törölközőtartó
- Jótállás: 5 év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu