LEIFHEIT Regulus Supra seprű 26 cm 11950
LEIFHEIT Regulus Supra seprű 26 cm 11950 LEIFHEIT Regulus Supra seprű 26 cm 11950 LEIFHEIT Regulus Supra seprű 26 cm 11950 LEIFHEIT Regulus Supra seprű 26 cm 11950 LEIFHEIT Regulus Supra seprű 26 cm 11950 LEIFHEIT Regulus Supra seprű 26 cm 11950 LEIFHEIT Regulus Supra seprű 26 cm 11950 LEIFHEIT Regulus Supra seprű 26 cm 11950

LEIFHEIT Regulus Supra seprű 26 cm 11950

Varázsoljon pillanatok alatt tisztaságot lakásában a Regulus Supra szőnyegseprűvel. Mechanikus meghajtásának köszönhetően a fürge seprű pillanatok alatt bevetésre kész – áram és akkumulátor ... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 11950

Leírás

Varázsoljon pillanatok alatt tisztaságot lakásában a Regulus Supra szőnyegseprűvel. Mechanikus meghajtásának köszönhetően a fürge seprű pillanatok alatt bevetésre kész – áram és akkumulátor nélkül. Nincs többé babrálás a kábelekkel, felesleges súly, amelyet végig kellene húzni, vagy vinni a lakáson, kellemetlen zaj vagy áramfogyasztás. A Regulus szőnyegseprű már rég használatra kész, mire porszívóját összerakná. A teljesítmény is magáért beszél: a speciális supra sörték mindenféle padlófelületről összeszedik a port, koszt, morzsát és hajat. Nem számít, hogy járólap, laminált padló vagy szőnyeg. Sörtéi könnyedén elérnek minden szegélyt anélkül, hogy koszos részeket hagynának. Használat után a kefe könnyedén eltávolítható és folyó víz alatt leöblíthető. Az összeszedett kosz egy portartályba, nem pedig porzsákba kerül. Ha ez megtelik, gyorsan és higiénikusan eltávolítható anélkül, hogy keze hozzáérne az összegyűlt koszhoz. A szőnyegseprű elképesztő mozgékonysága különösen hasznos. A forgócsukló minden mozdulatra reagál, így könnyedén kerüli ki az asztal- és széklábakat. Ráadásul a nyél földig hajtható, hogy a szekrények és ágyak alatt is összeszedhesse vele a koszt. A Regulus supra szőnyegseprű stabil fém házzal rendelkezik és 26 cm széles sávban seper.

Főbb jellemzők:

  • áram és kábelek nélkül használható szőnyegseprű a nagytakarítások közötti gyors tisztításhoz
  • minden típusú sima padlóhoz és szőnyeghez
  • a forgócsukló könnyedén kerüli ki az asztal- és széklábakat
  • földig hajtható nyéllel az ágyak és szekrények alatti tisztításért
  • egészen a padlószegélyig tisztít
  • 26 cm-es seprőszélesség

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:© 2016 - 2023 KAMODY.hu