LEIFHEIT ComfortLine multiszeletelő 23206
LEIFHEIT ComfortLine multiszeletelő 23206 LEIFHEIT ComfortLine multiszeletelő 23206 LEIFHEIT ComfortLine multiszeletelő 23206

LEIFHEIT ComfortLine multiszeletelő 23206

A zöldségek finom szálakra és egyforma méretű kockákra vágása eddig sok időbe került. Ezt a munkát most átveszi a Leifheit Signature multifunkciós zöldséggyalu. A multifunkciós eszköz három ... további információ »


Cikkszám: 23206

Leírás

A zöldségek finom szálakra és egyforma méretű kockákra vágása eddig sok időbe került. Ezt a munkát most átveszi a Leifheit Signature multifunkciós zöldséggyalu. A multifunkciós eszköz három vágóbetéttel rendelkezik, amelyek segítségével a zöldségeket fáradság nélkül vághatjuk csíkokra, szeletekre vagy kockákra. Például a csíkok, ill. a szeletelt zöldség: kézzel vágva néha túl vastagok, néha túl vékonyak lesznek. A multifunkciós zöldséggyaluval ez a múlté. Tökéletesen egyforma méretűre vágja a csíkokat. Így tökéletesen felhasználhatók könnyű fogásként és zöldségágyként vagy szószok, levesek és hús- és halételek díszítéseként. A multifunkciós zöldséggyalunak még az apró hagymakockák vágása sem jelent problémát. Egy kényelmes ujjvédő pedig óvja az ujjhegyeket. A munka végeztével a három különösen éles kés biztonságosan tárolható egy tokban. A tok és a kézvédő is az eszközbe tolható, hogy kis helyen tudja tárolni, és mindig kéznél legyen.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu