KNIPEX SmartGrip fogó, 250 mm 8501250
KNIPEX SmartGrip fogó, 250 mm 8501250

KNIPEX SmartGrip fogó, 250 mm 8501250

Automatikus beállítás a munkadarabon a fogó fogantyúinak egyszerű összenyomásával – optimálisan használthatű, ha gyakran kell átfogni különféle nagyságú munkadarabokra. Egykezes kezelés jobb... további információ »


Márka: KNIPEX
Cikkszám: 8501250

Hasonló termékek

Leírás

Automatikus beállítás a munkadarabon a fogó fogantyúinak egyszerű összenyomásával – optimálisan használthatű, ha gyakran kell átfogni különféle nagyságú munkadarabokra. Egykezes kezelés jobb- és balkezeseknek. Az elzáró kar lehetővé teszi a helytakarékos szállítást biztonságosan zárt fogantyúkkal. Finomállító a fogó fogantyúk mindig kedvező helyzete érdekében. Jó hozzáférés a munkadarabhoz a keskeny kivitel révén. Keresztül dugott csukló: nagy stabilitás a kettős vezetéssel és a csuklócsap biztos beugrásával. Önszorító csöveken és anyákon: nem csúszik le a munkadarabon, erőkímélő munkavégzés. Különlegesen edzett fogazású fogófelületek, a fogak keménysége kb. 61 HRC: tartósan biztonságos megfogás nagy kopásállósággal. Előnyös áttétel: optimális erőátadás. Szorítóvédelem meggátolja a zúzódásos sérülést. Króm-vanádium elektroacél, kovácsolt, több lépcsőben olajban edzett


Jellemzők:
• Kapacitás csövekhez: O 1/8” – 1 1/4”
• Kapacitás: anyacsavarokhoz SW 10 – 36 mm
• Hosszúság: 250mm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu