SCHEPPACH HS 720 Hintafűrész / billenő körfűrész 700 mm 5905109902
SCHEPPACH HS 720 Hintafűrész / billenő körfűrész 700 mm 5905109902

SCHEPPACH HS 720 Hintafűrész / billenő körfűrész 700 mm 5905109902

A Scheppach HS 720 hintafűrész, egy professzionális, nagyon biztonságos, kedvenc gép azok számára, akik évente igazán nagyon nagy mennyiségű fát fűrészelnek. A hintafűrész alkalmas nemcsak c... további információ »


Márka: SCHEPPACH
Cikkszám: 5905109902

Leírás

A Scheppach HS 720 hintafűrész, egy professzionális, nagyon biztonságos, kedvenc gép azok számára, akik évente igazán nagyon nagy mennyiségű fát fűrészelnek. A hintafűrész alkalmas nemcsak családi és hétvégi házak tulajdonosai számára, de jól használható pld. kertek karbantartásával foglakokozó cégeknél, fafeldolgozó üzemekben és a kisebb mezőgazdasági és vidéki gazdaságokban is. A fűrészgép Németországban a Scheppach cég ugyanazon gyártósorán készül, mint néhány nagyobb professzionális gépe. A gépek gyártásához csak a legjobb minőségű acélalapanyagokat használják. A fűrészgép professzionális, keményfa fűrésszelésére is alkalmas -keményfémlapkás fogazatú- 700 mm átmérőjű fűrésztárcsával és csúcsminőségű 400 V-os, 4,5 kW-os elektromos motorral rendelkezik. Az egész gépszerkezet egy automatizált gyártósoron halad át, ahol porfestési technológia segítségével lakkréteg kerül rá, ennek köszönhetően a gép nagymértékben ellenáll a rozsdásodásnak. A géppel nagyon gyorsan, kényelmesen és görnyedés mentesen lehet dolgozni. Helyezze a rönköt, a deszkát vagy a fatörzset az adagolóba, amelyet megfoghat a széles markolat segítségével, és könnyű mozdulattal neki tolhatja a vágókorongnak, ami a fát elfűrészeli. A rugórendszernek köszönhetően az adagoló, (a hinta) visszatér a kiinduló helyzetébe. A gép formája és a speciális tüskéi nem engedik, hogy a rönkök elmozduljanak a fűrészelés során, a formája továbbá jelentősen hozzájárul, az akár 250 mm hosszú rönkök vágásához is. A gép kifordulás elleni védelemmel, biztonsági kapcsolóval és hatékony, fűrésztárcsa fékrendszerrel rendelkezik. Az acélváz modern, masszív felépítésének köszönhetően a gép könnyebb, mint a konkurens gépek és nagyon jól kezelhető. Ehhez hozzájárulnak a stabil szállító kerekek is. A fűrészgép, a tekintélyes német PROFITIS/Bauen&Renovieren folyóirattól, a „ legjobb fűrészgép a piacon „ címet kapta.


Műszaki adatok:
• Motor: 400 V / 50 Hz
• Teljesítmény: 4500 W
• Fűrészlap: TCT, 700 mm
• Fűrészlap fordulatszám: 1400 ford./perc
• Max. rönk átmérő: 250 mm
• Max. félrönk átmérő: 380 mm
• Fűrészlap fék: igen
• Biztonsági burkolat: igen
• Méretek: 1270 x 730 x 1130 mm
• Súly: 92 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu