VILEDA SuperMocio 3Action gyorsfelmosó utántöltő (137477) F1148V
VILEDA SuperMocio 3Action gyorsfelmosó utántöltő (137477) F1148V VILEDA SuperMocio 3Action gyorsfelmosó utántöltő (137477) F1148V

VILEDA SuperMocio 3Action gyorsfelmosó utántöltő (137477) F1148V

A Vileda SuperMocio 3Action gyorsfelmosón 3 különböző felület van, amelyek kiváló nedvszívók és hatékonyan tisztítanak. A piros szálak eltávolítják a makacs szennyeződéseket, de nem karcolna... további információ »


Márka: VILEDA
Cikkszám: 137477

Leírás

A Vileda SuperMocio 3Action gyorsfelmosón 3 különböző felület van, amelyek kiváló nedvszívók és hatékonyan tisztítanak. A piros szálak eltávolítják a makacs szennyeződéseket, de nem karcolnak; a sötétkék mikroszálas felület eltünteti a zsíros szennyeződést; a 3D FLOCK szálak a piros pöttyökkel pedik felszedik a szőrszálakat és a koszt.


A SuperMocio 3Action XL gyorsfelmosó egy tökéletes választás. Más termékekhez képest új szintre emeli a mindennapi házimunkát.


Jellemzők:
• Háromszoros hatás - Az egyedülálló felmosó fejjel könnyen ki lehet takarítani a rejtett zugokat is. A Vileda SuperMocio 3Action gyorsfelmosó könnyedén eléri a poros zugokat és sarkokat is.
• 3D "Flock" szálak - A különleges 3D "Flock" szálak belekapaszkodnak a padlón található haj- és szőrszálakba, így könnyen felszedik azokat. Viszont a felmosó fej kiöblítésekor elengedik ezeket a szennyeződéseket, így nem kerülnek vissza a padlóra a felmosás folytatásakor.
• Citrom formájú fej - A citrom formájú fejnek köszönhetően a felmosóval a sarkokat is könnyedén meg tudja tisztítani.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu