GARDENA PowerMax™ 42 E Elektromos fűnyíró 4076-20
GARDENA PowerMax™ 42 E Elektromos fűnyíró 4076-20 GARDENA PowerMax™ 42 E Elektromos fűnyíró 4076-20

GARDENA PowerMax™ 42 E Elektromos fűnyíró 4076-20

Erőteljes és könnyen használható elektromos fűnyíró. PowerPlus: nagyteljesítményű motor erőteljes áttéttel, mely biztosítja a nagy húzóerőt és a precíz fűnyírást, optimalizált fűgyűjtést. Kö... további információ »


Cikkszám: 4076-20

Leírás

Erőteljes és könnyen használható elektromos fűnyíró. PowerPlus: nagyteljesítményű motor erőteljes áttéttel, mely biztosítja a nagy húzóerőt és a precíz fűnyírást, optimalizált fűgyűjtést. Könnyedén megbirkózik bármilyen típusú fűvel, még magas vagy nedves fűvel is. A technológia csökkenti a készülék súlyát, így érezhetően könnyebb a munka. Kényelmes, központi magasságállítás 5 fokozatban, skálázva. Összecsukható tolókar az egyszerű szállítás és helytakarékos tárolás érdekében. Ergonómiailag kialakított, felfelé forduló lágy fogású fogantyúk, dupla kapcsolókar indítógombbal, ill. kábelrögzítő gondoskodik az egyszerű kezelésről. Központi fogantyú segítségével egyszerű és könnyű a fűnyíró szállítása. Egy betekintő-nyílás jelzi, hogy mikor kell a fűgyűjtőt üríteni. A DuraEdge™ duplán edzett precíziós kés megbirkózik a legnehezebb feltételekkel is a fűgyűjtési és a mulcsozási üzemmódban egyaránt. A fogantyú helyzete 5 magassági fokozatban állítható, a felhasználó testmagasságához igazítható. Nagy hátsó kerekek a még jobb fordulékonyság és manőverezési képesség érdekében.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu