GARDENA CombiSystem 2 in 1 talajlazító gereblye, 9 cm 3165-20
GARDENA CombiSystem 2 in 1 talajlazító gereblye, 9 cm 3165-20 GARDENA CombiSystem 2 in 1 talajlazító gereblye, 9 cm 3165-20 GARDENA CombiSystem 2 in 1 talajlazító gereblye, 9 cm 3165-20

GARDENA CombiSystem 2 in 1 talajlazító gereblye, 9 cm 3165-20

Sok kertész gondolja, hogy a rendszeres gyomlálás unalmas és fárasztó kerti munka. A GARDENA combisystem 2in1 talajlazító-gereblyéjével a talajlazítás és a gyomok eltávolítása élvezetes fela... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 3165-20

Leírás

Sok kertész gondolja, hogy a rendszeres gyomlálás unalmas és fárasztó kerti munka. A GARDENA combisystem 2in1 talajlazító-gereblyéjével a talajlazítás és a gyomok eltávolítása élvezetes feladattá válik. Nagy mértékben megkönnyíti ezt az alapvető kerti munkát és kíméli a derekad, sőt, még környezetbarát is. Ez a kerti szerszám egy kapa és egy gereblye tulajdonságait egyesíti, azaz fellazítja a talajt és eltávolítja a gyomokat. Minden kertész számára ideális választás ez a szerszám, akinek fontos a teljesen mechanikus és különösen környezetbarát gyomlálás. Elsőrangú teljesítményt nyújt, amihez már hozzászoktunk a GARDENA-nál. A 2in1 talajlazító-gereblye bármely külön kapható GARDENA combisystem nyéllel használható. Emellett, mint minden combisystem termékre, a GARDENA 25 év szavatosságot nyújt.


Jellemzők:
• Munkaszélesség: 9 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu