GARDENA Smart Öntözésvezérlő 19032-20
GARDENA Smart Öntözésvezérlő 19032-20 GARDENA Smart Öntözésvezérlő 19032-20 GARDENA Smart Öntözésvezérlő 19032-20 GARDENA Smart Öntözésvezérlő 19032-20

GARDENA Smart Öntözésvezérlő 19032-20

Kedvezmény -21%
A GARDENA smart Öntözésvezérlője egy akár hat 24 V-os öntözőszeleppel rendelkező kerti öntözőrendszer központi vezérlőegysége. Ennek a testre szabható, teljesen automatikus és igény szerinti... további információ »

69 990 Ft

88 924 Ft
Raktáron több, mint 10 db 

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: GARDENA
Garancia: 2 év
Cikkszám: 19032-20
Súly: 1,00 kg

Szállítási információk

  • GLS: 4 900 Ft
  • GLS: 1 590 Ft várható kézbesítés 04.03. - 04.04.
  • Packeta: 990 Ft várható kézbesítés 04.03. - 04.04.
  • GLS CsomagPont: 1 390 Ft várható kézbesítés 04.03. - 04.04.
  • Magyar Posta: 1 990 Ft várható kézbesítés 04.08. - 04.09.
  • GLS: 2 900 Ft
  • DHL: 1 250 Ft
  • Geis: 1 200 Ft
  • Packeta: 990 Ft
  • DPD: 1 990 Ft
  • GLS: 4 990 Ft
  • PPL: 2 610 Ft

Leírás

A GARDENA smart Öntözésvezérlője egy akár hat 24 V-os öntözőszeleppel rendelkező kerti öntözőrendszer központi vezérlőegysége. Ennek a testre szabható, teljesen automatikus és igény szerinti öntözőrendszernek köszönhetően nyugodtan élvezheted gondozott kerted.A meglévő öntözőrendszer vezérlőegységét lecserélheted egy intelligensebb és teljes körűen csatlakoztatott rendszerre. A csatlakoztatást követően a föld feletti vagy föld alatti öntözőrendszer vezérlése már nem a hagyományos módon történik, hanem a GARDENA smart alkalmazáson és a külön kapható GARDENA smart Átjárón keresztül, amely a GARDENA smart system központi eleme. Így akár hat különálló öntözési területet is beprogramozhatsz a kertben eltérő öntözési ütemezéssel. Még a kezdet sem nehéz. Csak vedd magadhoz az okostelefonod, és használd a GARDENA smart App-et az EasyApp Control segítségével, hogy bárhonnan gondoskodhass a kertedről. A legfontosabb előnye az Auto Schedule asszisztens, amely optimalizált és testre szabható öntözési időket biztosít, hogy kert mindig jól nézzen ki. A smart system gyorsan beállítható az EasyConfig segítségével, amely lépésről lépésre végigvezet a telepítésen. Még egy Smart Home asszisztens is integrálható, például az Apple HomeKit vagy az Amazon Alexa. A GARDENA smart Öntözésvezérlő egy opcionális GARDENA smart Érzékelővel együtt használva pontosan méri a talajnedvességet és a hőmérsékletet. Teljes integráció a kert minden területébe az automatikus öntözéshez, amelyet a legfrissebb időjárás-előrejelzés és a GARDENA smart Érzékelő adatai optimalizálnak. Segít a leghatékonyabb kertöntözésben, így növényeid dúsan pompáznak, miközben egyetlen értékes vízcsepp sem megy veszendőbe. A GARDENA smart App segítségével a smart Öntözésvezérlő csak akkor öntöz, ha szükséges. Például egy hosszú, esős időszak után, vagy ha felhők és eső közeleg, akkor a GARDENA smart App módosítja az ütemezést. A GARDENA smart Öntözésvezérlő kényelmesen kombinálható a GARDENA Micro-Drip-Systemmel és a Sprinklersystemmel egyaránt. Az smart Öntözésvezérlő teljesen kompatibilis bármely 24 V-os szeleppel, legyen az a GARDENA vagy más gyártmány. Természetesen a GARDENA bevált és tesztelt szeleptechnológia használata nyújtja a legnagyobb megbízhatóságot. A smart Öntözésvezérlő elegáns, ugyanakkor strapabíró kialakítású. A fröccsenés elleni védelemnek köszönhetően kültéren is gond nélkül telepíthető. A smart Öntözésvezérlő a GARDENA smart system eszközeinek egész sorával összekapcsolható, a teljes körűen csatlakoztatott, intelligens kertészkedési élményt nyújt. A GARDENA intelligens öntözőrendszerrel, a smart Érzékelővel vagy a robotfűnyíróval soha többé nem marad magára a kerted, és bárhonnan gondoskodhatsz róla.


Jellemzők:
• Energia ellátás: 230 V / 24 V
• App controlled: GARDENA smart system App (Online regisztráció szükséges, lásd a termékleírást)

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Típus Öntözésvezérlő 24 V

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu