G21 Resil White automatikus szappanadagoló 635366
G21 Resil White automatikus szappanadagoló 635366 G21 Resil White automatikus szappanadagoló 635366 G21 Resil White automatikus szappanadagoló 635366 G21 Resil White automatikus szappanadagoló 635366 G21 Resil White automatikus szappanadagoló 635366

G21 Resil White automatikus szappanadagoló 635366

A termék leírása :Nagy lépés a kézhigiénának. Amit eddig luxusnak gondolt, mától Ön számára is elérhető. A G21 Resil automatikus szappanadagoló modern formatervezéssel, fehér színben. T... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 635366

Leírás

A termék leírása :

Nagy lépés a kézhigiénának. Amit eddig luxusnak gondolt, mától Ön számára is elérhető. A G21 Resil automatikus szappanadagoló modern formatervezéssel, fehér színben. Tökéletesen kiegészíti fürdőszobáját, konyháját, éttermét, klinikáját, vagy irodáját.

Véd a baktériumoktól
Azok közé az emberek közé tartozik, akiknek fontos a saját éskörnyezete egészsége? Akkor biztosan tisztában van vele, hogy aszappanok, vagy a folyékony szappan tárolói kedvenc törzshelyük avírusoknak és baktériumoknak. Ezek a kórokozók lassan, de biztosanmegtámadják szervezetét. A G21 Resil automatikus szappanadagolóval azonban már nem kell ezen aggódnia! A kórokozóknak esélyük sincsen!

Egyszerűség és elegáns formatervezés

A formatervezés két alappilére az elegancia és a praktikusságvolt. Akár a gyermekével játszik a játszótéren a homokozóban, akárkórházban dolgozik, tisztában van vele, hogy manapság a higiénamindenek előtt van. Védjük gyermekeinket és magunkat a baktériumok ésvírusok elől. Ez prioritás. A G21 Resil automatikus szappanadagoló ebben kiváló segítséget nyújt, megvédi Önt otthon és a munkában is.

Érintésmentesen biztonságban
Képzelje el a következő szituációt: otthon van, és éppen készíti azínycsiklandó ebédet a családnak. Éppen vajjal dolgozik, erre megcsörrena telefon, gyorsan meg kell mosnia a kezét. Hogy oldja meg? Ebben apillanatban is leselkednek ránk a baktériumok. A G21 Resil autuomatikusszappanadagoló elállja a kórokozók útját.

A megoldás neve: G21 Resil
Szerezze be Ön is a G21 Resil automatikus szappanadagolót. Az egyszerűségben rejlik a szépsége.
A G21 Resil automatikus szappanadagoló minden helyzetben gondol Önre.Gyönyörű kivitelezése mellett gyakorlatilag bárhol elhelyezheti.Mindezek mellett tökéletesen megbízható és biztonságos. A szappant pontos adagokban adagolja, így elkerülhető a pazarlás is. Teljesíti minden kívánságát: paraktikus, szép, tiszta és kényelmes.

Paraméterek:
Űrtartalom: 800 ml
Tápellátás: 6 x AA elem (1,5V)
Indukciós távolság: 8-10 cm
Üzemmód: automatikus szenzor
Érzékelés ideje: 0,5 mp
Üzemi hőmérséklet: 5-40 °C
Méretek: 11 x 26 x 10,5 cm
Csomagolás méretei: 15 x 31 x 14 cm
Súly: 0,9 kg


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu