G21 Harmony platinum gyümölcsaszaló időzítővel 6008117
G21 Harmony platinum gyümölcsaszaló időzítővel 6008117

G21 Harmony platinum gyümölcsaszaló időzítővel 6008117

A termék leírása :A G21 Harmony Platinumgyümölcsaszaló időzítővel alkalmas gombák, virágok, gyümölcsök észöldségek, gyógynövények, gyümölcs tekercsek és gabonafélék aszalására.A gyümölc... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 6008117

Leírás

A termék leírása :

A G21 Harmony Platinumgyümölcsaszaló időzítővel alkalmas gombák, virágok, gyümölcsök észöldségek, gyógynövények, gyümölcs tekercsek és gabonafélék aszalására.A gyümölcsaszaló segítségével ráadásul pácolt hússzeleteket isszáríthat, amely kiváló ínyencség hosszabb utakra vagy akár kempingezéshez.
 



Az aszalás, az élelmiszer kiszárítása az egyik legrégebbi módszer azélelmiszerek tartósítására. Az aszalás során az élelmiszerek elnyelik ahőt, minek hatására a nedvesség vízgőz formájában távozik belőlük.Nagyon fontos, hogy megfelelő hőmérsékletet válasszon az aszaláshoz,hogy a tápanyagok ne távozzanak az élelmiszerből. Túl magashőmérsékleten az enzimek távoznak, túl alacsony hőmérsékleten pedig azélelmiszer rothadásnak indulhat.



A G21 Harmony Platinum gyümölcsaszaló garantálja az élelmiszerek gyors és egyenletes aszalását, köszönhetően a horizontális szárító rendszernek és a termosztatnak, amely segítségével beállítható az ideális aszalási hőfok. Továbbá rendelkezik hőszabályozó berendezéssel is, valamint digitális időzítővel és digitális kijelzővel.



Az aszalógép nagy előnye, hogy pontosan tudja mit tartalmaznak aszárított élelmiszerek. Nincs szükség cukor, édesítőszer vagytartósítószer hozzáadására, amit a boltban vásárolt élelmiszerekáltalában tartalmaznak. A szárított gyümölcs nagyon finom, tápanyagbangazdag, könnyen tárolható, plusz bármikor fogyasztható még szezononkívül is.



A G21 Harmony Platinum nagyonkedvelt a vegetáriánusok és a raw konyhát kedvelők körében, mivelmegőriz a nyersanyagban minden tápanyagot és enzimet, mely a főzés vagya sütés során távozik.



Az aszaláshoz mindig kiváló minőségú alapanyagokat használjon, tehátérettet és frisset. Ha a gyümölcs nem elég érett, nem lesz megfelelő aszíne, a túlérett gyümölcs és zöldség pedig túl puha és kásás lesz. Ígytehát javasoljuk  az aszalás megkezdését a lehető leghamarabb aleszedés után.
Paraméterek:

Lemezek száma  10
Lemezméret: 40 x 36 cm
Teljesítmény: 1000 W
Hőmérséklet szabályzás: 35-68 ° C
Digitális időzítő
Digitális kijelző
Méretek (SZ x M x H): 43 x 35,5 x 51,1 cm
Rozsdamentes acél
Súly: 12,5 kg

Csomagolás tartalma:


Harmony Platinum gyümölcsaszaló
10 aszalólap
10 aszalóbetét hálóval


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu