FORESTINA Garden talajtakaró fakéreg, 0-4 cm, 60 l 1130011
FORESTINA Garden talajtakaró fakéreg, 0-4 cm, 60 l 1130011

FORESTINA Garden talajtakaró fakéreg, 0-4 cm, 60 l 1130011

A talajtakaró fakéreg egy környezetbarát, 100%-ban természetes anyag, amely védelmet nyújt a gyomok, a víz párolgása, a növények elfagyása stb. ellen. Használata után hulladék nem keletkezik... további információ »


Márka: FORESTINA
Cikkszám: 1130011

Leírás

A talajtakaró fakéreg egy környezetbarát, 100%-ban természetes anyag, amely védelmet nyújt a gyomok, a víz párolgása, a növények elfagyása stb. ellen. Használata után hulladék nem keletkezik. A talajtakaró kéreg virágok, cserjék és díszfák körüli virágágyások mulcsozására szolgál. Megakadályozza a talaj kiszáradását, fenntartja a talaj nedvességtartalmát, lejtős talajon megakadályozza az eróziót a kiültetésnél, vagy esős időben is járhatóvá teszi az utakat. Megakadályozza a gyomok növekedését. Télen megvédi a gyökereket a fagytól (rózsák, fák, cserjék). Ideális virágágyások talajtakarására.

Jellemzők:
• Kültérre
• Dísz- és gyümölcsfák és cserjék, sövények alá
• Virág- és eperágyásokhoz
• Rózsákhoz és díszvirágokhoz
• Ösvényekhez
• A gyep és az ágyások elválasztásához.



Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu