FIELDMANN FDZN 4050-T zsúrkocsi 50003585
FIELDMANN FDZN 4050-T zsúrkocsi 50003585

FIELDMANN FDZN 4050-T zsúrkocsi 50003585

A Fieldmann FDZN 4050-T kerti zsúrkocsi időtlen stílusával, minőségi luxus kivitelezésével tökéletes kiegészítője lehet kertjének vagy teraszának. Az FDZN4050 minőségi trópusi akácfából kész... további információ »


Márka: FIELDMANN
Cikkszám: 50003585

Leírás

A Fieldmann FDZN 4050-T kerti zsúrkocsi időtlen stílusával, minőségi luxus kivitelezésével tökéletes kiegészítője lehet kertjének vagy teraszának. Az FDZN4050 minőségi trópusi akácfából készült. A két tartó külön tálcaként is alkalmazható, valamint extra kialakítású pohár / üveg tartó is beépítésre került. A kényelmes használat érdekébe két kerékkel lett felszerelve.


A kerti fa bútorok időtállósága, biztonsága, hosszú élettartama és a természetes anyagok varázsa miatt nagyon népszerűek. A FIELDMANN fából készült bútorai trópusi akácfából készülnek, melynek keménysége és robusztussága, valamint erős időjárás, öregedés ellenállási képesség jellemzi. Az akácfa ideális anyag kerti bútorok készítéséhez, mivel rendkívül tartós, kemény és ellenáll a penésznek és a kártevőknek. A FIELDMANN fabútorok tartós sárgaréz csatlakozókkal lettek felszerelve, beleértve a biztonsági zárakat a hirtelen összecsuklás ellen.


Az olajos felületkezelés előtt alaposan tisztítsa meg a bútorokat a különböző szennyeződésektől. A tisztításhoz használjon szappanos szivacsot, a tiszta vizes öblítés után, hagyja teljesen megszáradni a bútorokat. Erősebb szennyeződés esetén célszerű speciális fa tisztítószert alkalmazni. A már megszáradt bútorokat egyszerűen egy ecset segítségével kenje át a speciális olajjal és hagyja ismételten száradni. A rendszeres karbantartás ellenére azt javasoljuk, hogy a bútorokat télen lehetőség szerint takarja le.


Jellemzők:
• Kültéri - beltéri használatra
• 2 szintes, tálcás kialakítás
• Tálcák külön is használható
• Akácfából készült
• Kerekek a könnyű mozgatáshoz
• Felület kezelt speciális faolajjal


Műszaki adatok:
• Méret: 80 x 50 x 86 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu