DOMO Kenyérsütő gluténmentes programmal B3962
DOMO Kenyérsütő gluténmentes programmal B3962 DOMO Kenyérsütő gluténmentes programmal B3962 DOMO Kenyérsütő gluténmentes programmal B3962 DOMO Kenyérsütő gluténmentes programmal B3962 DOMO Kenyérsütő gluténmentes programmal B3962

DOMO Kenyérsütő gluténmentes programmal B3962

DOMO Kenyérsütő gluténmentes programmal B3962 Tulajdonságok: Mi lehetne kellemesebb, mint minden reggel a frissen sült kenyér illatára ébredni, tudva, hogy egy nagyszerű reggeli várja, tel... további információ »


Cikkszám: B3962

Leírás

DOMO Kenyérsütő gluténmentes programmal B3962

Tulajdonságok:

Mi lehetne kellemesebb, mint minden reggel a frissen sült kenyér illatára ébredni, tudva, hogy egy nagyszerű reggeli várja, telis-tele finom és egészséges hozzávalókkal. A Domo több, mint 25 éve specialistája a kenyérsütő gépeknek, amivel Ön a legfinomabb kenyereket sütheti meg otthon. Mindig friss, mindig változatos és mindig az ízlésének megfelelő.


Kenyérsütőgép gluténmentes programmal
700 és 900 grammos kenyér sütése
12 különböző kenyérsütési program: alap, francia, teljes kiőrlésű, gyors, édes, glutén-mentes, ultra gyors, kelt tészta, dagasztás, süti, szendvics és sütés
Beállítható időzítés 13 órára
Melegentartás funkció max. 60 percig
Kéreg barnítási fokozatok: enyhe, közepes, sötét
Rozsdamentes készülékház
LCD kijelző
Tapadásmentes kenyér serpenyő és dagasztókar
Teljesítmény: 500 W
Tartozékok: mérőpohár, mérőkanál

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu