BESTWAY Flowclear AquaSuction medenceporszívó 58657
BESTWAY Flowclear AquaSuction medenceporszívó 58657 BESTWAY Flowclear AquaSuction medenceporszívó 58657 BESTWAY Flowclear AquaSuction medenceporszívó 58657 BESTWAY Flowclear AquaSuction medenceporszívó 58657 BESTWAY Flowclear AquaSuction medenceporszívó 58657 BESTWAY Flowclear AquaSuction medenceporszívó 58657 BESTWAY Flowclear AquaSuction medenceporszívó 58657 BESTWAY Flowclear AquaSuction medenceporszívó 58657

BESTWAY Flowclear AquaSuction medenceporszívó 58657

A Bestway Flowclear AquaSuction szívótartozékainak köszönhetően már nem lesz szükség a medencehálóra. Az AquaSuction működéséhez csak a kerti tömlőre és a rúdra van szükség (nem tartozék): r... további információ »


Márka: BESTWAY
Cikkszám: 58657

Leírás


A Bestway Flowclear AquaSuction szívótartozékainak köszönhetően már nem lesz szükség a medencehálóra. Az AquaSuction működéséhez csak a kerti tömlőre és a rúdra van szükség (nem tartozék): rögzítse a tartozékot a teleszkópos fogantyúhoz, és 4 szabadon mozgó kerék segítségével csúsztassa végig a medence alján. A kerti tömlőből származó víz 8 légfúvókát hajt a porszívó belsejében, amelyek szívást hoznak létre. Ez a hatás felszívja a leveleket vagy más szennyeződéseket, amelyek egy nagy zsákban gyűlnek össze. Az alsó oldalon 3 integrált kefe biztosítja a legjobb tisztítási eredményeket. A rögzített zár megakadályozza, hogy a zsák elváljon a porszívótól.

Jellemzők:
• Méret: 43 x 36,6 x 14,5 cm
• Kompatibilis medence: minden medenceméret
• Kompatibilis rúd: 30 mm belső átmérővel

A csomag tartalma:
• 8 nagynyomású fúvóka
• 3 kefe
• 4 szabadon mozgó kerék
• Tartós hálós kosár
• Univerzális adapter

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu