GARDENA Combisystem kéziszerszám készlet locsolókannával 8966-30
GARDENA Combisystem kéziszerszám készlet locsolókannával 8966-30 GARDENA Combisystem kéziszerszám készlet locsolókannával 8966-30 GARDENA Combisystem kéziszerszám készlet locsolókannával 8966-30 GARDENA Combisystem kéziszerszám készlet locsolókannával 8966-30 GARDENA Combisystem kéziszerszám készlet locsolókannával 8966-30 GARDENA Combisystem kéziszerszám készlet locsolókannával 8966-30

GARDENA Combisystem kéziszerszám készlet locsolókannával 8966-30

Ez a praktikus készlet tökéletes belépő a GARDENA kerti szerszámok világába. Tartalmaz egy többfunkciós műanyag kannát, amely például virágföld lapátolásához, illetve kis öntözőkannaként is ... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 8966-30

Leírás

Ez a praktikus készlet tökéletes belépő a GARDENA kerti szerszámok világába. Tartalmaz egy többfunkciós műanyag kannát, amely például virágföld lapátolásához, illetve kis öntözőkannaként is használható. A készlet tartalmaz még egy viráglapátot, egy metszőollót és egy pár kesztyűt.

Többfunkciós öntözőkanna
A robusztus műanyag többfunkciós kanna kompakt öntözőkannaként vagy praktikus lapátként használható virágföldhöz.

Classic viráglapát
A GARDENA Classic széles viráglapát ideális eszköz az ágyásokban, virágládákban és virágcserepekben végzett ültetési és átültetési munkákhoz.

Classic metszőolló
A GARDENA Classic metszőolló különösen virágok és friss, fiatal hajtások vágására alkalmas. Felső pengéjét tapadásmentes bevonattal látták el, míg az alsó penge rozsdamentes acélból készült. Az ergonomikus markolatnak köszönhető a komfortos használat. Nedvhoronnyal, beépített drótvágóval ás egykezes biztonsági zárral. A legnagyobb vágható ágátmérő 20 mm.

Kesztyű ültetéshez és növényápoláshoz
A GARDENA kesztyű ültetéshez és növényápoláshoz különleges védelmet nyújt ültetéskor, különösen nedves földmunkák során. A kesztyű tenyerén és az ujjvégeken található latexbevonat miatt marad mindig száraz és tiszta a kezed. A lélegző, elasztikus, kötött anyag gondoskodik a tökéletes illeszkedésről, a lehető legkényelmesebb viseletről. Nincs több izzadt kéz! Méret 8/M.

Jellemzők:
• Alkalmazás: Öntözés, lapátolás, ültetés, átültetés és virágok, fiatal hajtások metszése

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu