INTEX River Run felfújható fotel 58825EU
INTEX River Run felfújható fotel 58825EU INTEX River Run felfújható fotel 58825EU INTEX River Run felfújható fotel 58825EU INTEX River Run felfújható fotel 58825EU

INTEX River Run felfújható fotel 58825EU

A River Run matrac kimondottan arra lett kifejlesztve, hogy motorcsónakok után lehessen kötni, és így meglovagolhatóak vele a hullámok. A matrac háttámlával és kapaszkodókkal is el van látva... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 58825EU

Leírás


A River Run matrac kimondottan arra lett kifejlesztve, hogy motorcsónakok után lehessen kötni, és így meglovagolhatóak vele a hullámok. A matrac háttámlával és kapaszkodókkal is el van látva a stabil tartás érdekében. Erősített anyagból készül, közepén hálóval. A matrac két oldalán egy-egy italtartó is helyet kapott.
A matrac használata gyermekeknek kizárólag szülői felügyelettel ajánlott! A motorcsónakkal történő esetleges vontatáskor szigorúan ügyelni kell a biztonsági előírásokra és kizárólag hajóforgalomtól elzárt helyen használható! Csak képzett személy végezheti a matrac vontatását lassú sebességgel kizárólag olyan hajóval, melynél a hajócsavar nem jelent veszélyt!


Jellemzők:
• Átmérő: 135 cm
• Anyag: gumi, 0,45 mm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu