GARDENA Akkumulátoros fűnyíró készlet 8890-20
GARDENA Akkumulátoros fűnyíró készlet 8890-20 GARDENA Akkumulátoros fűnyíró készlet 8890-20 GARDENA Akkumulátoros fűnyíró készlet 8890-20 GARDENA Akkumulátoros fűnyíró készlet 8890-20

GARDENA Akkumulátoros fűnyíró készlet 8890-20

A Gardena ClassicCut vezeték nélküli fűnyíró olló készlet egy hihetetlenül könnyű elektromos fű vágót tartalmaz 8 cm széles pengével. Műkertészetek alakítására is alkalmas. A készlet tartalm... további információ »


Cikkszám: 8890-20

Leírás

A Gardena ClassicCut vezeték nélküli fűnyíró olló készlet egy hihetetlenül könnyű elektromos fű vágót tartalmaz 8 cm széles pengével. Műkertészetek alakítására is alkalmas. A készlet tartalmazza a teleszkópos nyelet, ami ideális ahhoz, hogy kényelmesen nyírja a fűszegélyeket függőleges helyzetben. Beépített kerekeinek köszönhetően ez a kerti gép könnyen kezelhető és irányítható a fűben. A nagy teljesítményű, alacsony karbantartást igénylő Li-ion akkumulátorok segítségével kényelmesen, gyorsan és kábelek nélkül nyírhatja le a gyep széleit. A cserélhető, kiváló minőségű pengék precíziós működésűek és tapadás mentesek, így kiváló vágási teljesítményt nyújtanak. A szett tartalmaz 1 db fűnyíró ollót, 1 db teleszkópos nyelet, 1 db akkumulátor töltőt és 1 db védőtokot a pengéknek. Felhívjuk figyelmét, hogy a pengéket óvatosan kell kicserélni, és hogy védőfelszerelés viselése ajánlott a kerti szerszámok működtetése közben.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu