VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CHROME CR 064.00 falsík alatti termosztátos zuhanycsaptelep belső egységgel X070095
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CHROME CR 064.00 falsík alatti termosztátos zuhanycsaptelep belső egységgel X070095 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CHROME CR 064.00 falsík alatti termosztátos zuhanycsaptelep belső egységgel X070095 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CHROME CR 064.00 falsík alatti termosztátos zuhanycsaptelep belső egységgel X070095 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CHROME CR 064.00 falsík alatti termosztátos zuhanycsaptelep belső egységgel X070095 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CHROME CR 064.00 falsík alatti termosztátos zuhanycsaptelep belső egységgel X070095

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK CHROME CR 064.00 falsík alatti termosztátos zuhanycsaptelep belső egységgel X070095

A Chrome koncepció formavilágát tükröző termosztátos falba süllyesztett csaptelep ideális választás fürdőszobájába. A csaptelep tartalmazza a belső egységet, nem szükséges az R-box használat... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070095

Leírás

A Chrome koncepció formavilágát tükröző termosztátos falba süllyesztett csaptelep ideális választás fürdőszobájába. A csaptelep tartalmazza a belső egységet, nem szükséges az R-box használata. Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges. R-box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat vagy vakolat vastagsága. A termosztátos csaptelepek azonnal reagálnak a víznyomás változásokra, ezáltal mindig állandó nyomású és hőmérsékletű víz folyik. A termosztátos falba süllyesztett csaptelep kombinálható bármelyik másik RAVAK termékkel. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használata javasolt. 


Soha másképp
Nem kell többé hosszasan állítgatnia a meleg és hideg vizet, vége a kellemetlen jeges vagy épp tűzforró víz érintésének a zuhanyozás kezdetén, vagy a vízhőmérséklet ingadozásának fürdéskor. A termosztátos csaptelep ki tudja egyenlíteni a víz nyomásának és hőmérsékletének ingadozásait a csővezetékben, és ezzel biztosítja, hogy olyan hőmérsékletű víz fog folyni, amilyennek beállítjuk, mégpedig a csap megnyitását követően a lehető legrövidebb időn belül.


Gyermekek számára is biztonságos
A termosztát szabályozóján található biztonsági nyomógomb megakadályozza, hogy 38 °C-nál melegebb víz spontán módon ne folyhasson ki a csapon át. A biztonsági nyomógomb kezelése kisgyermekek számára erőigényes, ezért kizárja a leforrázás kockázatát


Víz- és energiatakarékos
A kívánt hőmérséklet automatikusan és gyorsan beállítható. A termosztáttal sokkal kevesebb a vízveszteség, mint a víz hőmérsékletének kézi szabályozása esetén.


Mindig állandó hőmérséklet
A termosztátos csaptelepnek nincs szabályozó kara, speciális vezérlőfej biztosítja az akaratlan ingadozást. Így nem történhet meg, hogy zuhanyozás közben véletlenül a szabályozó karba ütközik és hirtelen megengedi a forró vagy hideg vizet. A 38°C feletti hőmérséklet bármikor egyszerűen beállítható a blokkoló gomb lenyomásával.


Jellemzők:
• Kivitelezés: kapcsoló nélküli, termosztátos, saját falsík alatti szerkezettel - nem alkalmas az R-box számára
• Alkalmas: egy zuhannyal felszerelt zuhanykabinokba vagy a zuhany nélküli túlfolyónál történő kádfeltöltéssel rendelkező kádakhoz
• Változat: váltó nélkül
• Alkalmas: koncepció eleme: Chrome

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu