BOSCH GSI 14 CE Professional Szatináló, L-BOXX 374, 06018B1001
BOSCH GSI 14 CE Professional Szatináló, L-BOXX 374, 06018B1001 BOSCH GSI 14 CE Professional Szatináló, L-BOXX 374, 06018B1001 BOSCH GSI 14 CE Professional Szatináló, L-BOXX 374, 06018B1001 BOSCH GSI 14 CE Professional Szatináló, L-BOXX 374, 06018B1001 BOSCH GSI 14 CE Professional Szatináló, L-BOXX 374, 06018B1001 BOSCH GSI 14 CE Professional Szatináló, L-BOXX 374, 06018B1001

BOSCH GSI 14 CE Professional Szatináló, L-BOXX 374, 06018B1001

Bosch GSI 14 CE Professional SzatinálóKitűnő kezelhetőség a tökéletes szerkezethez A készülék optimális megvezetése a kicsi markolatkerületnek és a különösen ergonomikus fogantyúhelyzetnek k... további információ »


Cikkszám: 0.601.8B1.001

Leírás

Bosch GSI 14 CE Professional Szatináló

Kitűnő kezelhetőség a tökéletes szerkezethez
  • A készülék optimális megvezetése a kicsi markolatkerületnek és a különösen ergonomikus fogantyúhelyzetnek köszönhetően
  • A gyors előrehaladásról a konstans elektronikával ellátott 1400 W-os erőteljes motor gondoskodik
  • Egyszerű kezelés a szerszám nélküli tartozékcserének köszönhetően
  • Sokrétű alkalmazási lehetőség a sokféle tartozéknak köszönhetően
  • Változó fordulatszám-beállítás különböző anyagokhoz

 

Leszállított tartozékok:

  • G120 csiszolópapír
  • G80 csiszolóhenger
  • G80 csiszolópapír
  • Gyapjú csiszolóhenger
  • Kiegészítő fogantyú
  • L-BOXX 374
  • Toldóhenger

 

BOSCH

A Bosch csoport Power Tools üzletága világszerte piacvezető az elektromos kéziszerszámok és azok tartozékai területén. A siker lényeges összetevői az innovációs képesség és az innováció sebessége. A termékkínálat fontos részét képezik a lítium-ionos technológiájú akkus készülékek, például akkus csavarozók, sarokcsiszolók, szúrófűrészek vagy fúrókalapácsok. A kő- és betonmegmunkálás területén piacvezetők a fúrókalapácsok, fúrógépek, ütvefúrók és magfúrók gyártásában. Az SDS-plus és SDS-max megalkotásával a Bosch elektromos kéziszerszámai saját szegmensükön belül a szerszámbefogók számára piaci szabványt teremtettek. A faiparban dolgozó asztalosok és ácsok számára iránymutató állványos és kézi körfűrészeket, szúrófűrészeket és szablyafűrészeket kínálnak. A faipari kínálatot excentercsiszolók, szalagcsiszolók, rezgőcsiszolók, gyaluk és láncfűrészek egészítik ki. A fémfeldolgozásra szolgáló szerszámaik teljesítményükkel és robosztusságukkal tűnnek ki, legyen szó akár egyenes, akár sarokcsiszolóról. Minden kék elektromos kéziszerszámhoz a megfelelő rendszertartozékot is biztosítjuk. Ilyenek például a felsőmarókhoz és merülőfűrészekhez való vezetősínek, valamint az ehhez illeszkedő porelszívás. Igazi Bosch! Igazi profi!

A fenti leírást a gyártó honlapja alapján (www.bosch-professional.com/hu/hu/) készítettük. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.

Bosch barkács- és kertigép garancia

A Bosch barkács- és kertigépekre (zöld színű Bosch gépek) a gyártó 2 év alap jótállást vállal, melyet internetes regisztráció esetén meg lehet hosszabbítani további 1 évvel.

Az internetes regisztrációt a következő linkre kattintva teheti meg: Bosch barkács- és kertigép garancia regisztráció

Fontos, hogy a regisztrációt a számlázási dátumtól számítva maximum 1 hónapon belül kell elvégezni.

A töltőkre, akkumulátorokra 1 év jótállás érvényes.

A jótállás érvényesítéséhez kérjük, őrizze meg a számlát és a jótállási jegyet! Kiterjesztett garancia esetén a regisztrációról szóló igazolást ki kell nyomtatni és bemutatni egy esetleges ügyintézés során!

Bosch ipari szerszámgép garancia

A Bosch ipari szerszámgépekre (kék színű Bosch gépek) a gyártó 1 év alap jótállást vállal, melyet internetes regisztráció esetén meg lehet hosszabbítani további 2 évvel.

Az internetes regisztrációt a következő linkre kattintva teheti meg: Bosch ipari szerszámgép garancia regisztráció

A töltőkre 1 év, akkumulátorokra 2 év jótállás érvényes.

A jótállás érvényesítéséhez kérjük, őrizze meg a számlát és a jótállási jegyet! Kiterjesztett garancia esetén a regisztrációról szóló igazolást ki kell nyomtatni és bemutatni egy esetleges ügyintézés során!

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu