GARDENA Plus Nyomáspermetező 5l 11138-20
GARDENA Plus Nyomáspermetező 5l 11138-20 GARDENA Plus Nyomáspermetező 5l 11138-20 GARDENA Plus Nyomáspermetező 5l 11138-20

GARDENA Plus Nyomáspermetező 5l 11138-20

Ha a bokrokat, szőlőt, fákat vagy más növényeket kell permetezned, akkor a GARDENA 5 literes Plus nyomáspermetezője nagyon jó választás. Számos hasznos funkcióval rendelkezik a növények ápol... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 11138-20

Leírás

Ha a bokrokat, szőlőt, fákat vagy más növényeket kell permetezned, akkor a GARDENA 5 literes Plus nyomáspermetezője nagyon jó választás. Számos hasznos funkcióval rendelkezik a növények ápolásához. A tartályon található egy másodlagos adagolónyílás is mérőkupakkal. A nyíláson keresztül kényelmesen feltöltheted a permetező tartályát, kimérheted a rovarirtó szert, és használat után ki is ürítheted. Használat előtt a D-markolat fel és le mozgatásával hozhatod létre a nyomást az 5 literes tartályban. A praktikus talpfelületnek köszönhetően a permetező a pumpálás során mindvégig stabilan áll a talajon. A szintjelzőnek köszönhetően mindig láthatod a tartály töltöttségi szintjét. A permetezőn található egy második fogantyú is, amely segít az emelésnél és a szállításnál. A párnázott tartóhevedernek köszönhetően a permetező kényelmesen fekszik a válladon. Az elhajtható fúvókával ellátott teleszkópos permetezőcső nagy hatótávolságot és rugalmas használatot biztosít. A különféle öntözési igényeknek megfelelően használhatod az elhajtható szórófej különböző állásait. Választhatsz a teljes sugár vagy a ködpermet között, míg a lapos fúvóka lehetővé teszi a precíz növényápolást akár szűk helyeken is. A második fogantyúra ezen kívül használat után könnyedén feltekerheted a tömlőt. A nyomáspermetezőhöz tartozékként jár egy nejlon szűrő is, amely lehetővé teszi a növényápoláshoz használt házi készítésű keverékek szűrését. A keverékek elkészítéséhez hasznos ötleteket is mellékelünk. A természetes növényvédőszerek segítségével tápanyaggal látod el növényeidet, ugyanakkor megvéded a kártevőktől is.


Jellemzők:
• Maximálisan megengedhető működési hőmérséklet: 40 °C
• Szintjelző:Igen
• Nagy betöltő nyílás:Igen
• Biztonsági szelep:Igen

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu