GARDENA Kesztyű kerti rózsaápoláshoz, 8/M 11540-20
GARDENA Kesztyű kerti rózsaápoláshoz, 8/M 11540-20 GARDENA Kesztyű kerti rózsaápoláshoz, 8/M 11540-20

GARDENA Kesztyű kerti rózsaápoláshoz, 8/M 11540-20

Ha a GARDENA rózsaápoló kesztyűjét viseled, kényelmesen dolgozhatsz és ugyanakkor megfelelően védett is vagy. A közepes méretű kézre való kerti kesztyű hosszított szárral és állítható csukló... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 11540-20

Leírás

Ha a GARDENA rózsaápoló kesztyűjét viseled, kényelmesen dolgozhatsz és ugyanakkor megfelelően védett is vagy. A közepes méretű kézre való kerti kesztyű hosszított szárral és állítható csuklópánttal rendelkezik. Ez a kombináció megbízhatóan védi a csuklót és az alkart. Ezenkívül a különösen érzékeny területeket, például az ujjakat és a tenyér részt, aramid anyag védi. Ez az anyag szúrásálló, tehát a tüskés növények nem jelentenek problémát. A kerti kesztyű egy másik praktikus tulajdonsága, hogy a hüvelykujjon és a mutatóujjon lévő érintőkijelző érzékeny felülettel az okostelefon vagy tablet érintőképernyőjét is egyszerűen tudod kezelni. Az okostelefon kompatibilis kesztyűvel a fárasztó kesztyű le- és felvétel már a múlté. A rózsaápoló kesztyű anyaga nemcsak megfelelő védelméről gondoskodik, hanem Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz.


Jellemzők:
• Anyag: 38% poliészter, 32% nejlon, 16% poliuretán, 8% aramid, 4% pamut, 2% elasztán

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu