WILO Isar BOOST5-E-5 4243584
WILO Isar BOOST5-E-5 4243584 WILO Isar BOOST5-E-5 4243584

WILO Isar BOOST5-E-5 4243584

Kedvezmény -13%
Ingyenes szállítás
A WILO Isar BOOST5-E-5 okos vízmű egy nagy teljesítményű, intelligens, csendes, kifejezetten vízellátásra kifejlesztett, változtatható fordulatszámú komplett berendezés. Háztartási, ház körü... további információ »

401 116 Ft

462 796 Ft
Raktáron 6 db 

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: WILO
Garancia: 3 év
Cikkszám: 4243584
Súly: 13,00 kg

Max. folyadékszállítás

Szállítási információk

  • GLS: 5 900 Ft
  • GLS: 0 Ft várható kézbesítés 04.30. - 05.01.
  • Magyar Posta: 1 990 Ft várható kézbesítés 05.03. - 05.06.
  • GLS: 3 900 Ft
  • DHL: 1 250 Ft
  • Geis: 1 200 Ft
  • DPD: 2 690 Ft
  • GLS: 4 990 Ft
  • PPL: 2 610 Ft

Leírás

A WILO Isar BOOST5-E-5 okos vízmű egy nagy teljesítményű, intelligens, csendes, kifejezetten vízellátásra kifejlesztett, változtatható fordulatszámú komplett berendezés. Háztartási, ház körüli vízellátásra, nyomásfokozásra, öntözésre és locsolásra vagy ipari és kis társasházas felhasználásra egyaránt jól alkalmazható.

Ez a berendezés egy fordulatszám vezérelt, teljesen automatikus nyomásfokozó-vízellátó rendszer, mely megtestesíti egy többfokozatú önfelszívó szivattyú, egy hidrofor tartály (jelen esetben légüst) összes előnyét.

Vízigényen alapuló szivattyúfordulatszám beállítással szabályozza a hidraulikus és az elektromos működési paramétereket és óvja a szivattyút a nem megfelelő működéstől.
Műszaki információk

Ez egy olyan nyomásfokozó telep, mely egy önfelszívó elektromos szivattyúból, egy tágulási tartályból, nyomás és térfogatáram-jeladókból és egy visszafolyásgátlóból épül fel.

A WILO Isar BOOST5-E-5 berendezés kezelőfelületén könnyen és intuitív módon állítható be a nyomás értéke, melynek folyamatos tartására képes . Eközben figyelembe veszi azt is, amint a rendszerbe a további fogyasztók belépnek vagy kilépnek és ennek megfelelően szolgáltat több vagy kevesebb vizet a beállított, megfelelő nyomáson.

Mindezt teljesen automatikusan, észrevétlenül a háttérben hajtja végre. Amennyiben egy adott vízellátási feladatra nem elegendő egy darab WILO ISAR BOOST5 berendezés úgy a hozzá kiegészítőként megvásárolható beépítő keret segítségével akár két ISAR BOOST5 berendezés is összekapcsolható. Az okos vezérlés pedig gondoskodik a két készülék üzemelésének teljeskörű összehangolásáról.

A készülék tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a csendes üzemre, melyet a hatékony hidraulikának és a zajvédő burkolatoknak köszönhet. A könnyű használhatóság és a robusztus, strapabíró felépítés mind fontos és kiemelendő tulajdonságai közé tartozik.

Egyfázisú, közvetlenül csatlakoztatott 230V, 50Hz-es villanymotorja minden további nélkül képes a folyamatos és szakaszos üzemelésre egyaránt. A készülék IPX4 védettségű háza kellő védelmet biztosít a ráfröccsenő vízzel szemben. Termikus motorvédő kapcsolóval van felszerelve, illetve különféle beépített védőfunkciókkal rendelkezik, ilyen például a szárazonfutás, túlnyomás és túlmelegedés felismerése. A szállított víz hőmérséklete 0 °C és 40 °C közt lehet. Az üzemelés, telepítés helyén a megengedett maximális hőmérséklet szintén 0 °C és 40 °C értékek közt mozoghat. Ez a legtöbb esetben abszolút megfelel a céloknak. Önfelszívó képessége maximum 8 méter, névleges üzemi nyomása 10 bar.

A berendezés telepítése kifejezetten könnyű és intuitív. Csatlakozói kKifejezetten úgy kerültek megtervezésre, hogy a WILO Isar BOOST5-E-5 minél gyorsabban és egyszerűbben beépíthető legyen a felhasználás helyén.

A WILO Isar BOOST5-E-5 alkalmazása

A berendezés a háztartásokban és a mezőgazdasági szektorban alkalmazható tiszta víz szállítására. Mi kimondottan családi házas illetve kis-társasházas felhasználásra ajánljuk, de rugalmasságának és magas minőségének köszönhetően ipari felhasználása is egyértelműen javasolt. Használható vízellátásra, öntözésre, esővíz hasznosításra és nyersvízelvételre is.

Ideális telepítése

A WILO Isar BOOST5-E-5 okos vízművet zárt az időjárás viszontagságaitól (pl.: eső, hideg, fagy) védett helyre érdemes telepíteni. Csendes üzeméből kifolyólag akár lakóépületen belül is elhelyezhető, telepíthető.

Társasházi telepítés esetén érdemes a gerincvezeték bekötéséhez, tehát az épület fő vízvezeték betáplálási pontjához beépíteni.

Amennyiben több információra lenne szüksége termékünkről, szakértő kollégáink bármikor rendelkezésére állnak és segítenek Önnek a tájékozódásban!

• Tápfeszültség [V]: 230
• Teljesítmény [W]: 1100
• Q [l/min]: 120
• H [m]: 55
• Szívómélység: 8
• Hőmérséklet: 0 - 40 °C
• Áramfelvétel: 10 A
• Védettség: IP X4
• Fordulatszám: 3600 1/min
• CsőcsatlakozásSzívó nyomó: 1
• Súly: 16 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Szállítási magasság 55 m
Szívómagasság 8 m
IP védelem IPX4
Tápfeszültség 1~230 V, 50 Hz
Csatlakozó (nyomó) 1" x 1/2"
Csatlakozó (szívó) 1" x 1/2"
Nyomásállóság 5,5 bar
Teljesítmény 1050 W
Max. folyadékszállítás 7 m3/h

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu