DOMO Olajsütő DO513FR
DOMO Olajsütő DO513FR DOMO Olajsütő DO513FR DOMO Olajsütő DO513FR DOMO Olajsütő DO513FR DOMO Olajsütő DO513FR DOMO Olajsütő DO513FR DOMO Olajsütő DO513FR DOMO Olajsütő DO513FR

DOMO Olajsütő DO513FR

DOMO Olajsütő DO513FR Olajsütő - forró levegős, térfogat: 5,5 l (1,5 kg nyersanyag), időzítő, állítható termosztát 80°C-tól 200°C-ig, felmelegedés 3 perc alatt, a levehető sütőkosár és tart... további információ »


Márka: DOMO-ELEKTRO
Cikkszám: R__DO513FR

Leírás

DOMO Olajsütő DO513FR

Olajsütő - forró levegős, térfogat: 5,5 l (1,5 kg nyersanyag), időzítő, állítható termosztát 80°C-tól 200°C-ig, felmelegedés 3 perc alatt, a levehető sütőkosár és tartály mosható mosogatógépben, változatos ételek, receptkönyv, 1800W teljesítmény

Egészséges forró levegős sütés olaj nélkül, ez az amit a különleges DOMO olajsütő kínál. Az alakját kifejezetten az ideális légáramlásra tervezték, lehetővé téve egyidejűleg akár 1,5 kg nyersanyag elkészítését is. Szagtalanul kezeli az ízletes ételeket - az asztalt szilvától, a húsokon és halakon, valamint az édességeken, és zöldségeken át egészen a főtt tojásig. Mindezt gyorsan és felesleges olaj nélkül. A hagyományos serpenyőkhöz képest 80% zsírt takarít meg. A DOMO DO513FR olajsütő hatalmas előnye a rendkívül gyors felmelegedés - 3 perc alatt készen áll! Nagyszerű kis lakásba is, hiszen nem kell aggódnod a kifröccsenő olaj, vagy a szagok miatt. Nagyon előnyös a könnyű tisztítás is - a levehető kosár és a tartály kényelmesen mosható mosogatógépben.

A DOMO DO513FR olajsütő legfontosabb jellemzői
Egészséges sütés forró levegővel
Étel készítése felesleges olaj nélkül
1800 W-os nagy teljesítményű sütő
Akár 1,5 kg nyersanyag elkészítéséhez
A DOMO sütő gyorsan felmelegszik - mindössze 3 perc alatt
Állítható termosztát 80°C és 200°C között
Tiszta LCD kijelző precíziós digitális vezérléssel
A DOMO olajsütő időzítővel is rendelkezik
Egészséges, gyors és könnyű sütés a DOMO DO513FR-rel
A DOMO forró levegős sütő a megfelelő segítő, ha úgy döntesz, hogy főznél valami jót, vagy ha váratlan látogatód érkezik. Összehasonlítva a többi sütővel, szó szerint csak néhány perc alatt készen áll a használatra, így mindössze három perc alatt elkezdheted a nyersanyagokat sütni, főzni, grillezni vagy pirítani. Minimális zsírral, egészségesen és finoman. A könnyen olvasható LCD-n minden beállítást könnyen kiválaszthatsz, amelyre szükséged van, különösen a hőmérsékletet 80-200°C-os hőmérséklet tartományban. Az időzítőt is használhatod. Amikor befejezted a főzést, mi sem egyszerűbb, mint a kosár és a tartály eltávolítása, és mosogatógépben történő tisztítása. Grillezés is része az olajsütőnek.

A készülék méretei:
32 × 36 × 36,5 cm

Tömege:
5,56 kg

Paraméterek
Sütés típusa Meleg levegő
Energiafelhasználás 1 800 W
Edény anyaga Tapadásmentes felület
Funkció Időzítő
Tartály mérete 5,5 l
Szín
Szín Fekete

FIGYELEMFELHÍVÁS!!! Demó és használt termékek kiárusítása - Kérjük jól nézze meg a termékhez csatolt képeket!!!

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu