INTEX Pull-Out Sofa felfújható kanapé 66552NP
INTEX Pull-Out Sofa felfújható kanapé 66552NP INTEX Pull-Out Sofa felfújható kanapé 66552NP INTEX Pull-Out Sofa felfújható kanapé 66552NP

INTEX Pull-Out Sofa felfújható kanapé 66552NP

Kényelmes megoldást kínál a kikapcsolódásra és a pihenésre. Ideális kollégiumi szobákba, vendégszobákba vagy kempingezésekhez. A kanapé egy pillanat alatt franciaággyá alakítható. Puha, bőrb... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 66552NP

Leírás


Kényelmes megoldást kínál a kikapcsolódásra és a pihenésre. Ideális kollégiumi szobákba, vendégszobákba vagy kempingezésekhez. A kanapé egy pillanat alatt franciaággyá alakítható. Puha, bőrbarát anyagból készült, hogy a lehető legkényelmesebb legyen ülni benne. Emellett az üdítőket a kartámlán található két pohártartóban lehet tartani. A három 2 az 1-ben szelep a gyors felfújás és leeresztés érdekében extra széles nyílásokkal rendelkezik. A kanapé kompakt módon összehajtható és könnyen tárolható.


Jellemzők:
• Méret: 203 x 224 x 66 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu