GARDENA Comfort A/M Vágóüllős metszőolló, 23 mm 8903-20
GARDENA Comfort A/M Vágóüllős metszőolló, 23 mm 8903-20 GARDENA Comfort A/M Vágóüllős metszőolló, 23 mm 8903-20 GARDENA Comfort A/M Vágóüllős metszőolló, 23 mm 8903-20

GARDENA Comfort A/M Vágóüllős metszőolló, 23 mm 8903-20

Tapadásmentes bevonattal ellátott felső késével a GARDENA Comfort vágóüllős metszőolló tökéletes választás öregebb, elfásodott ágak és gallyak vágására. Az ollóba beépített rugót nem lehet e... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 8903-20

Leírás

Tapadásmentes bevonattal ellátott felső késével a GARDENA Comfort vágóüllős metszőolló tökéletes választás öregebb, elfásodott ágak és gallyak vágására. Az ollóba beépített rugót nem lehet elveszíteni és nem szennyeződik. A puha elemekkel ellátott, ergonomikusan kialakított markolatnak köszönhetően használata különösen kényelmes. A metszőolló praktikus, egykezes biztonsági zárral rendelkezik a balesetmentes tárolás érdekében. A szavatosság időtartama 25 év.


Jellemzők:
• Maximális vágható átmérő: 23 mm
• Vágási típus: Vágóüllő

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu