Az öt legjobb Kärcher gép a hatékony tavaszi nagytakarításhoz


A tavaszi (nagy)takarítás biztosan senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága, főleg ha már a kertben is gyűlnek a teendők. A Kärcher globális tanulmányából kiderült, hogy az emberek hetente körülbelül 3 és fél órát takarítanak otthon és ehhez különféle tisztítóeszközöket, tisztítószereket használnak. Ebben a cikkünkben szeretnénk bemutatni a - véleményünk szerint - legjobb öt Kärcher  terméket, mellyel a leghatásosabb eredményeket érhetjük el a legrövidebb időn belül. S 4 Twin kézi seprőgép

Minden évszakban, bármilyen helyzetben alkalmazhatjuk, legyen szó: lehullott falevélről, hóról, porról, a járdán heverő virágokról - mindent eltávolít gyors an és egyszerűen. Erős hengerkefével, két oldalkefével, 680 mm seprőszélességgel és óránkénti 2400 m2-es területi teljesítménnyel. Vásárlóink leginkább térkövezett udvarok és járdák tisztítására alkalmazzák.
 

SC 2 EasyFix gőztisztító

A tökéletes belépő kategóriás készülék a gőztisztítás világába minden fontos funkcióval. A háztartásban lévő összes keményfelületet könnyedén tisztán tarthatjukve, vegyszermentesen, a gőz 100%-os erejével pusztítja el a baktériumok 99,99%-át. Használatával környezetbarát módon, fáradság mentesen és vízkőmaradványok nélkül tisztítható meg minden felület. Egyaránt alkalmazhatjuk felmosásnál, konyhai- és fürdőszobai tisztítás során.
 

SE 4002 kárpittisztító

A nedves-száraz porszívón alapuló kárpittisztító készülék nagyon jó ereményeket ér el textil felületeken és keménypadló burkolatokon is mint pl. PVC, linóleum, természetes kő és kerámialap. Úgy működik, mint a porszívó és a felmosó, vagyis ugyanaz lesz az eredménye, de mégis sokkal jobb, hiszen sokkal gyorsabban elérhető a kívánt tisztaság.
 

VC 3 porszívó

Átlátszó szeméttartályának köszönhetően a VC 3 készülékkel nem csak a drága porzsákok ára spórolható meg, hanem közvetlenül láthatjuk a porszívó hatékony működését. A multiciklon porszívó könnyedén, szívóerő-veszteség nélkül tisztít padlókat és szőnyegeket, és alkalmas rések, sarkok, élek és nehezen elérhető helyek tisztítására is. Költségtakarékos és számos családbarát funkcióval rendelkezik.
 

K 3 Car & Home magasnyomású mosó

Kivétel nélkül minden szennyeződést könyörtelenül eltüntetnek a Kärcher magasnyomású mosók, ügyelve a keményfelületek védelmére. Alaposan és időhatékonyan megtisztítható velük a medence, lemosható az autó, a kerékpár, megtisztítható a kosztól a kerti bútorok, a járda vagy a terasz.

 

Kapcsolódó termékek

© 2016 - 2022 KAMODY.hu