VÉGKIÁRUSÍTÁS Ravak FM mosdó/mosogató csaptelep leeresztő nélkül 016.00, X070090
VÉGKIÁRUSÍTÁS Ravak FM mosdó/mosogató csaptelep leeresztő nélkül 016.00, X070090 VÉGKIÁRUSÍTÁS Ravak FM mosdó/mosogató csaptelep leeresztő nélkül 016.00, X070090

VÉGKIÁRUSÍTÁS Ravak FM mosdó/mosogató csaptelep leeresztő nélkül 016.00, X070090

FM 016.00 ÁLLÓ MOSOGATÓCSAPTELEP Szabadságot kínál a pultra helyezhető mosdók kialakításánál. Igény szerint a csaptelep a mosdó (vagy mosogató) körül bárhová helyezhető. Egyszerű modern form... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070090

Leírás

FM 016.00 ÁLLÓ MOSOGATÓCSAPTELEP
Szabadságot kínál a pultra helyezhető mosdók kialakításánál. Igény szerint a csaptelep a mosdó (vagy mosogató) körül bárhová helyezhető. Egyszerű modern formatervezése illeszkedik minden fürdőszoba stílusához.


RAVAK minőség a konyhában is
A több százezer fürdőszobában bevált megoldást sikeresen alkalmazhatja konyhájában is. A RAVAK konyhai mosogató-csaptelepek követik a konyha dizájnját és illeszkednek a 


Praktikus megoldás
A RAVAK konyhai csaptelepek közvetlenül a mosogatóra vagy a konyhapultra szerelhetők. A szabályozó karnak köszönhetően akár fél kézzel is könnyedén beállíthatja a víz nyomását és hőmérsékletét. Az EasyFix rendszernek hála telepítése gyors és egyszerű.


Egységes stílus az egész lakásban
A Chrome mosogató-csaptelep stílusában követi a névadó koncepció fürdőszobai csaptelepét. Minél kevesebb stílust vegyít lakása berendezésekor, annál nagyobb hatást érhet el.


Csalhatatlan minőség
A konyha és a fürdőszoba a lakás leggyakrabban használt részei közé tartozik. A csaptelepeket ezért 35 mm átmérőjű kerámia kartussal szereljük fel, amelyre 5 év jótállást biztosítunk.


Jellemzők:
csaptelep magassága: 365 mm
kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
flexibilis bekötőcső: flexibilis 400 mm, átmérő G3/8
leeresztő: leeresztő nélkül
kivitel: 360° - korlátozás nélkül forgatható fej
garancia a csaptelepre: 5 év
alkalmas: a klasszikus mosdókhoz, a pultra helyezhető mosdókhoz, de használható mosogatócsaptelepként is

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu