INTEX felfújható unikornis lovagló 57552NP
INTEX felfújható unikornis lovagló 57552NP INTEX felfújható unikornis lovagló 57552NP INTEX felfújható unikornis lovagló 57552NP INTEX felfújható unikornis lovagló 57552NP

INTEX felfújható unikornis lovagló 57552NP

Ez a szuper, unikornis formájú lovagló matrac egyetlen szempillantás alatt elnyeri a kislányok tetszését. akik biztosan jól fognak szórakozni a strandokon és vízpartokon, akár pihenésre szer... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 57552NP

Leírás

Ez a szuper, unikornis formájú lovagló matrac egyetlen szempillantás alatt elnyeri a kislányok tetszését. akik biztosan jól fognak szórakozni a strandokon és vízpartokon, akár pihenésre szeretnék használni, akár egy kis játékra a mélyebb vízben. A felfújható matrac széles alsó kialakítása stabillá teszi, a kapaszkodók pedig megkönnyítik a gyerekek dolgát, hogy az unikornis hátán maradjanak. A matrac masszív erős anyagból készült, így biztos lehetsz benne, hogy nem fog könnyen kilyukadni, és jópár nyáron fog a gyerekek számára kellemes és hűsítő perceket szerezni.

Jellemzők:
• Méret: 163 x 86 cm
• Terhelhetőség: 40 kg
• Anyag:0, 30 mm, gumi

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu