KRATKI biokandalló CHARLIE 2, rozsdamentes acél CHARLIE/2/SZLIF/TUV
KRATKI biokandalló CHARLIE 2, rozsdamentes acél CHARLIE/2/SZLIF/TUV KRATKI biokandalló CHARLIE 2, rozsdamentes acél CHARLIE/2/SZLIF/TUV KRATKI biokandalló CHARLIE 2, rozsdamentes acél CHARLIE/2/SZLIF/TUV

KRATKI biokandalló CHARLIE 2, rozsdamentes acél CHARLIE/2/SZLIF/TUV

KRATKI biokandalló CHARLIE 2, rozsdamentes acél CHARLIE/2/SZLIF/TUV A Charlie 2 biokandalló rozsdamentes acél kerettel készült és egyszerű, tiszta vonalak jellemzik. Falra is akasztható vagy... további információ »


Márka: KRATKI
Cikkszám: CHARLIE/2/SZLIF/TUV

Leírás

KRATKI biokandalló CHARLIE 2, rozsdamentes acél CHARLIE/2/SZLIF/TUV


A Charlie 2 biokandalló rozsdamentes acél kerettel készült és egyszerű, tiszta vonalak jellemzik. Falra is akasztható vagy akár be is építhető. Gyönyörű kiegészítője minden modern belső térnek. A beépítés során szigetelést kell használni.
Ideális megoldás azoknak, akik szeretik élvezni valódi a tűz látványát. További előnye, hogy egy ilyen kandalló sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy hagyományos kandalló. A biokandalló ideális megoldás azoknak a családoknak, akik kémény nélküli családi házakban laknak, de ugyanúgy alkalmas irodákba, szállodákba, szalonokba és éttermekbe is, ahol felsőbb szintre emelik a helyiségeket.
A biokandalló vitathatatlan előnye a műszaki egyszerűsége. A telepítése szinte bárhol lehetséges. Az égéstermék elvezetéséhez nem szükséges kémény – a bio tüzelőanyag elégetésének eredménye csak vízgőz, amely füst- és szagmentes. A biokandalló teljes szabadságot ad az elhelyezés tekintetében, a benne lobogó tűz pedig egy megnyugtató és látványos elem a belső térben.
A biokandalló beltérben és a teraszon is használható.
A szabadalmaztatott bioalkohol-tárolórendszer biztosítja a biokandalló biztonságos üzemeltetését és a bio tüzelőanyag maximális megtakarítását. Felborulás esetén a bio tüzelőanyag nem ömlik ki. A biokandalló bio tüzelőanyaggal való leöntése károsíthatja a festéket. Ne öntse ki a bio tüzelőanyagot a tartályból, és ne öntsön üzemanyagot  a tartályba, amíg ég a tűz, először mindig oltsa el.


Jellemzők:
- Üzemanyag típusa: bio tüzelőanyag, bioetanol
- Súly: 14,4 kg
- Anyaga: festett acél
- Bioalkohol-tartály: rozsdamentes acél
- Űrtartalom: 0,5 l
- Szélesség: 46,0 cm
- Magasság: 78,0 cm
- Mélység: 17,4 cm
- Szín: rozsdamentes acél
- Típus: felfüggeszthető, falra szerelhető
- TÜV által minősített

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu