KIÁRUSÍTÁS Ravak Chrome falba süllyesztett termosztátos csaptelep X070094 BEMUTATÓDARAB
KIÁRUSÍTÁS Ravak Chrome falba süllyesztett termosztátos csaptelep X070094 BEMUTATÓDARAB KIÁRUSÍTÁS Ravak Chrome falba süllyesztett termosztátos csaptelep X070094 BEMUTATÓDARAB KIÁRUSÍTÁS Ravak Chrome falba süllyesztett termosztátos csaptelep X070094 BEMUTATÓDARAB KIÁRUSÍTÁS Ravak Chrome falba süllyesztett termosztátos csaptelep X070094 BEMUTATÓDARAB KIÁRUSÍTÁS Ravak Chrome falba süllyesztett termosztátos csaptelep X070094 BEMUTATÓDARAB

KIÁRUSÍTÁS Ravak Chrome falba süllyesztett termosztátos csaptelep X070094 BEMUTATÓDARAB

KIÁRUSÍTÁS Ravak Chrome falba süllyesztett termosztátos csaptelep váltóval X070094 BEMUTATÓDARAB !!Kiállított, hibátlan termék!! CR 063.00 CHROME TERMOSZTÁTOS FALBA SÜLLYESZTETT CSAPTELEP B... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: R__X070094

Leírás

KIÁRUSÍTÁS Ravak Chrome falba süllyesztett termosztátos csaptelep váltóval X070094 BEMUTATÓDARAB
!!Kiállított, hibátlan termék!!

CR 063.00 CHROME TERMOSZTÁTOS FALBA SÜLLYESZTETT CSAPTELEP BELSŐ EGYSÉGGEL, VÁLTÓVAL
A Chrome koncepció formavilágát tükröző termosztátos falba süllyesztett csaptelep ideális választás fürdőszobájába. A csaptelep tartalmazza a belső egységet. A kád és a zuhany funkciók között könnyed váltást tesz lehetővé a beépített kapcsoló. 
Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges. 
R-box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat vagy vakolat vastagsága.


Soha másképp
Nem kell többé hosszasan állítgatnia a meleg és hideg vizet, vége a kellemetlen jeges vagy épp tűzforró víz érintésének a zuhanyozás kezdetén, vagy a vízhőmérséklet ingadozásának fürdéskor. A termosztátos csaptelep kiegyenlíti a vezetékben lévő víznyomás és a vízhőmérséklet ingadozásait, ezáltal biztosítja, hogy mindig a kívánt hőmérsékletű víz folyjon a csapból, akár közvetlenül a szabályozó kar elfordítását követően.


Gyermekek számára is biztonságos
A termosztát felső részén található blokkoló gomb meggátolja a 38°C-nál melegebb víz megengedését. A blokkoló gomb használata a gyermekek számára nehézséget jelent, így kizárható a leforrázás veszélye.


Víz- és energiatakarékos
A kívánt hőmérséklet automatikusan és gyorsan beállítható. A termosztáttal sokkal kevesebb a vízveszteség, mint a víz hőmérsékletének kézi szabályozása esetén.


Mindig állandó hőmérséklet
A termosztátos csaptelepnek nincs szabályozó kara, speciális vezérlőfej biztosítja az akaratlan ingadozást. Így nem történhet meg, hogy zuhanyozás közben véletlenül a szabályozó karba ütközik és hirtelen megengedi a forró vagy hideg vizet. A 38°C feletti hőmérséklet bármikor egyszerűen beállítható a blokkoló gomb lenyomásával.


Jellmzők:
csaptelep magassága: kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia; termosztát betéttel a vízhőfok szabályozására
alkalmas: kádakhoz (kádfeltöltés a túlfolyónál) valamint zuhanykabinokhoz, melyek esőztető és kézi zuhanyfejjel felszereltek
változat: váltóval
jótállás a csaptelepre: 5 év
alkalmas: koncepció eleme: Chrome

FIGYELEMFELHÍVÁS!!! Demó és használt termékek kiárusítása - Kérjük jól nézze meg a termékhez csatolt képeket!!!

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu