KIÁRUSÍTÁS PROSPERPLAST Rato Low betétes virágcserép 64L DRTS400L HIÁNYOS
KIÁRUSÍTÁS PROSPERPLAST Rato Low betétes virágcserép 64L DRTS400L HIÁNYOS KIÁRUSÍTÁS PROSPERPLAST Rato Low betétes virágcserép 64L DRTS400L HIÁNYOS KIÁRUSÍTÁS PROSPERPLAST Rato Low betétes virágcserép 64L DRTS400L HIÁNYOS

KIÁRUSÍTÁS PROSPERPLAST Rato Low betétes virágcserép 64L DRTS400L HIÁNYOS

KIÁRUSÍTÁS PROSPERPLAST Rato Low betétes virágcserép 64L DRTS400L HIÁNYOS !! Hiányos termék (belső nélkül)!! A Rato kollekcióhoz tartozó, a természetes rattan fonatú textúrával kapható. A k... további információ »


Márka: PROSPERPLAST
Cikkszám: R__RDRTS400L-440U

Leírás

KIÁRUSÍTÁS PROSPERPLAST Rato Low betétes virágcserép 64L DRTS400L HIÁNYOS
!! Hiányos termék (belső nélkül)!!

A Rato kollekcióhoz tartozó, a természetes rattan fonatú textúrával kapható. A klasszikus, tiszta formának köszönhetően korlátlanul lehet vele egyedi belső tereket létrehozni, és berendezni a ház körüli teret, különböző stílusokat és ízléseket összeegyeztetve. Nagyszerű kiegészítése a pihenő célú közterületek, pl. kávéházi kerthelyiségek berendezésének.
Rattan, fonott hatású, dekoratív, elegáns kaspó lakásba, irodába, teraszra. Kiemelhető betéttel a könnyű kezelhetőség érdekében. Erős, rugalmas műanyagból többféle színben és méretben. A kaspó alja nem lyukas a padlóburkolat védelme érdekében. Ültetéskor a kiemelhető betét aljára tegyen agyaggranulátumot, hogy felszívja a feleslegesen pangó vizet! A növény gyökere így megfelelően tud lélegezni. Gyökéritatóval növényei még szebbek, és egészségesebbek lesznek.

Termék méretei: 400 x 400 x 408 mm
Szín: barna
Űrtartalom: 64 l
Anyag: műanyag

FIGYELEMFELHÍVÁS!!! Demó és használt termékek kiárusítása - Kérjük jól nézze meg a termékhez csatolt képeket!!!

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu