Extol Premium digitális detektor, rejtett fém és fa tárgyak, illetve, 8831321
Extol Premium digitális detektor, rejtett fém és fa tárgyak, illetve, 8831321 Extol Premium digitális detektor, rejtett fém és fa tárgyak, illetve, 8831321 Extol Premium digitális detektor, rejtett fém és fa tárgyak, illetve, 8831321

Extol Premium digitális detektor, rejtett fém és fa tárgyak, illetve, 8831321

Extol digitális detektor, rejtett fém (vas, réz, alumínium) és fa tárgyak, illetve feszültség alatti vezeték keresésére, LCD kijelző Extol Prémium: dolgozzon, mint egy profi! Az Extol Prémi... további információ »


Márka: EXTOL
Cikkszám: 8831321

Leírás

Extol digitális detektor, rejtett fém (vas, réz, alumínium) és fa tárgyak, illetve feszültség alatti vezeték keresésére, LCD kijelző

Extol Prémium: dolgozzon, mint egy profi! Az Extol Prémium kiváló minőségű anyagokból készül, fejlett technológiával és újszerű ergonómiai megoldásokkal. A szigorú szabványoknak megfelelően készült Extol Prémium szerszámok olyan minőségi szintet nyújtanak amely korábban csak a profi márkákat jellemezte. Az Extol Prémium sorozatot szigorú formatervezési és technológiai normák szerint fejlesztik Csehországi szakemberek-egy olyan országé, mely gazdag és régi hagyományokkal a szerszámgyártás területén.

Az Extol Premium 8831321 digitális detektor rejtett vasfémek és nem-vasfémek - pl. falban, mennyezetben és padlóban lévő elektromos vezetékek, víz- és gázvezetékek - keresésére szolgál. A detektor képes megbízhatóan felismerni, hogy mágneses vagy nem mágneses fémről van-e szó, valamint pontosan meghatározni a keresett tárgy helyét. Fény és hangjelzést is ad. A készülék lehetővé teszi a fa detektálását is, ami kiválóan alkalmassá teszi pl. rejtett fatartók megkeresésére.

Maximális detektálási mélység
Vasfémek100 mm
Nem-vasfémek (réz, Alu)80 mm
Feszültség alatti elektromos vezeték50 mm
Fa 20 mm
Minimális érzékelhető feszültség és frakvencia100V / 50-60 Hz (Az ettől kisebb feszültségű vezetéket feszültségmentes fémnek detektálja)
Automatikus kikapcsolás 4 perc után
Várható üzemidő (elem függvényében)kb. 5 óra
Elem1 db 9V
Üzemi hőmérséklet+10 -- +50 Celsius
Méretek198×80×23 mm
Üres tömeg (elem nélkül)146 g

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu