LEIFHEIT Combi M micro duo felmosó 33 cm (Click System) 55310
LEIFHEIT Combi M micro duo felmosó 33 cm (Click System) 55310 LEIFHEIT Combi M micro duo felmosó 33 cm (Click System) 55310 LEIFHEIT Combi M micro duo felmosó 33 cm (Click System) 55310 LEIFHEIT Combi M micro duo felmosó 33 cm (Click System) 55310

LEIFHEIT Combi M micro duo felmosó 33 cm (Click System) 55310

Kedvezmény -1%
Egy törlő – amely megkönnyíti a közepes méretű felületek mindennapos tisztítását. A Combi micro duo felmosó tökéletes a Twist System kicsavaróhoz és duplaszálas törlőhuzata garantálja a töké... további információ »

6 790 Ft

6 885 Ft
Raktáron 6 db 

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: LEIFHEIT
Garancia: 3 év
Cikkszám: 55310
Súly: 1,00 kg

Munkaszélesség
Fejek tipusa

Szállítási információk

  • GLS XXL: 4 390 Ft várható kézbesítés 04.18. - 04.19.
  • Geis: 1 560 Ft

Leírás

Egy törlő – amely megkönnyíti a közepes méretű felületek mindennapos tisztítását. A Combi micro duo felmosó tökéletes a Twist System kicsavaróhoz és duplaszálas törlőhuzata garantálja a tökéletes tisztaságot. A törlőhuzat finom, enyhén meghosszabbított sörtékből áll, melyek a legkisebb mélyedésekből is kiszedik a koszt és könnyedén távolítják el a makacs szennyeződéseket is. A micro duo törlőhuzata gyorsan rögzíthető és vehető ki a nyomógomb segítségével. Mivel a törlőt teljesen körbefogja, ezért a sarkokat és éleket is megtisztítja egy mozdulattal. Rugalmas forgatható csuklójával hullámvonalban végezhető a hatékony takarítás. 140 cm-es acél nyele optimális tartást biztosít. A Combi micro duo felmosó magában is használható, de teljes hatékonysága csak a Combi kicsavaróval együtt érezhető: a Combi elemes vödör egyedülállóan szárazra csavarja ki a törlőhuzatot. Csak nyomja a nyelet lefele és már ki is csavarja – minimális erőkifejtés, hajolás és vízbe való nyúlás nélkül. A micro duo felmosó törlőszélessége 33 cm.

Főbb jellemzők:

  • 2 szálas huzat a rendkívül alapos takarítás érdekében
  • A körben futó huzat a sarkokat és széleket egyidejűleg tisztítja
  • A csukló hatékony kígyóvonalú takarítást tesz lehetővé
  • Optimális munkahossz a 140 cm hosszú, Click rendszerű acélnyél révén
  • Illeszkedik a Leifheit Combi vödörre és a csavarórendszerre
  • A törlőszélessége 33 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Munkaszélesség 33 cm
Típus Micro Duo
Fejek tipusa Fém markolat

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu