G21 Gorumet Miracle serpenyő, rozsdmanetes acél/greblon 60022156
G21 Gorumet Miracle serpenyő, rozsdmanetes acél/greblon 60022156 G21 Gorumet Miracle serpenyő, rozsdmanetes acél/greblon 60022156 G21 Gorumet Miracle serpenyő, rozsdmanetes acél/greblon 60022156 G21 Gorumet Miracle serpenyő, rozsdmanetes acél/greblon 60022156

G21 Gorumet Miracle serpenyő, rozsdmanetes acél/greblon 60022156

A termék leírása :A G21 Gorumet Miracle rozsdamentes acél serpenyő GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettelmár első látásra elvarázsol. Speciális 18/10 CrNi rozsdamentesélelmiszeripari ac... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 60022156

Leírás

A termék leírása :

A G21 Gorumet Miracle rozsdamentes acél serpenyő GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettelmár első látásra elvarázsol. Speciális 18/10 CrNi rozsdamentesélelmiszeripari acél GREBLON® C3 + tapadásmentes felületteltulajdonságainak köszönhetően tökéletes anyag az edényekkialakításához.

Miben rejlik a GREBLON® C3 bevonattal rendelkező edények előnye?

GREBLON® C3 egy roppant kemény,ellenálló anyag. A piacon többféle greblon bevonat létezik. A G21Gourmet Miracle ezek közül is a legjobbal van bevonva. A három rétegű,üvegkerámia erősítésű GREBLON® C3 + rendkívül kemény, karcolásálló,kopásálló, és semmilyen körülmények között sem engedi, hogy anyersanyagok a falakra tapadjanak.  Igen, a GREBLON® C3 +semmilyen élelmiszer nem tapad, így lehetetlen bármit is leégetnibenne.

Minőség és bevált anyag   

A Stainless Steel 304 rozsdamnetes acél , más néven 18/10 CrNkróm-nikkel acél bizonyított minőségű és az egyik leggyakrabbanhasznált anyag gasztro eszközökhöz. Az említett élelmiszeripari acél18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Az élelmiszeriparhoz különösenalkalmas, mert nem sérülékeny és ellenáll a rozsdának. Ezt mégesetünkben a speciális felületi polírozás is támogatja.
 




Odaégett étel? Ennek mindörökre vége

G21 Gourmet Miracleserpenyőben különleges tulajdonságainak köszönhetően nem lehetodaégetni az ételt. Az erős falak,  és a többrétegű alj, melybennincs levegő , kiválóan és egyenetesen vezeti a hőt, így az ételekelkészítése is egyszerűbb.
Tipp: Az edények minőségéről úgy győződhet meg, hogy kétszer koppint az edény aljára. Amelyik levegőt tartalmaz, az máshogy kong.

Figyeltünk a fedő tervezésekor is
A G21 Gorumet Miracle üvegfedele erős és ellenálló üvegből készült, mely vastagsága 4 mm.Aggodalom nélkül moshatja a fedelet és a serpenyőt is mosogatógépben.

Az előnyök összefoglalása
Kiváló minőségű 5,2 mm vastagságú réteges alj. A Greblon réteg ellenállaz égésnek és a sérüléseknek. Az erős falak effektíven és egyenletesenoszlatják el a hőt. Hihetetlenül magas ellenállóképesség a korrózió éskarcolások ellen. A tiszta dizájn és a tökéletes forma konyhája díszévéválik.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakértkérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használjaki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Paraméterek:

Rozsdmanetes acél Greblon C3+ bevonattal – háromrétegű márvány bevonattal    
Alj vastagság: 5,2 mm    
A fedő 4 mm vastag üvegből készült    
2+2 év garancia (regisztrációhoz kötött – http://g21-warranty.com)


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu